qesh Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Η πρωτη μου ακουγεται πιο εξτρεμιστικη τελε απο την δευτερη που ειναι πιο "κεντρώα" ' Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, qesh είπε Η πρωτη μου ακουγεται πιο εξτρεμιστικη τελε απο την δευτερη που ειναι πιο "κεντρώα" Εποχής Ζίγδη; Επεξεργασμένο 19 Απριλίου 2021 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Μια χαρά τα λέτε όλοι μέχρι στιγμής. Έχετε αΦτια τύπου ΜπατΜαν www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Νομίζω η 2η μου ακούστηκε πιο ‘’γεμάτη’’. Ποια μου άρεσε περισσότερο; Εννοείται η κόκκινη, όποιος είναι γνώστης φυσικά και διαλέγει με το μάτι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Οπως η περισσοτεροι ειπατε η 1η ειναι η κοκκινη & η 2η η sunburst. Ευγε σας νεοι! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 εγω δεν πρόλαβα να πω, αλλα αν έλεγα αυτό θα έλεγα επειδή έχω υπερηχητικά αυτιά... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, Nestoras είπε Εποχής Ζίγδη; Οχι, επι εποχής Λεβέντη! 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, Superfunk είπε Οπως η περισσοτεροι ειπατε η 1η ειναι η κοκκινη & η 2η η sunburst. Ευγε σας νεοι! Κάνει μπαμ το maple κσυλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, doubletrouble είπε Κάνει μπαμ το maple κσυλο Γιατί, παίζουν ρόλο τα ξύλα; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Γιατί, παίζουν ρόλο τα ξύλα; Είναι μια πρεζα πιο bright Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση