gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Ναι παντα,το delay στις πεταλιερες μου εχει να κλεισει απο το 1984 που το πρωτοεβαλα... Να το πω και πΓιο απλα αν δεν υπηρχε το delay σαν εφε δεν θα επαιζα ΚΑΝ κιθαρα...ο... ξερος ηχος της μου ειναι παντελως αδιαφορος. Και οταν χρησιμοποιεις delay που δεν ρυθμιζεις τον χρονο με ακριβεια (msec), το ρυθμιζεις χειροκινητα με τον μετρονομο, πριν ηχογραφησεις σε συγκεκριμενο tempo? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Και οταν χρησιμοποιεις delay που δεν ρυθμιζεις τον χρονο με ακριβεια (msec), το ρυθμιζεις χειροκινητα με τον μετρονομο, πριν ηχογραφησεις σε συγκεκριμενο tempo? το delay δεν θα σε βγάλει από το χρόνο με 2-3 repeats. Ούτε 2-3 repeats ακούγονται ιδιαίτερα λάθος αν είναι στο περίπου. Δεν είναι looper. Αρα δεν τίθεται θέμα να το βάλεις στο περίπου ή με tap αν έχει. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Και οταν χρησιμοποιεις delay που δεν ρυθμιζεις τον χρονο με ακριβεια (msec), το ρυθμιζεις χειροκινητα με τον μετρονομο, πριν ηχογραφησεις σε συγκεκριμενο tempo? Με το tap tempo του πεταλιου αλλα δεν είναι ανάγκη να είναι και τέλειο,εδώ ο βασιλιάς του delay (Edge) σε όλα τα κλασσικά κομμάτια των U2 στα 600-700 ms παίζει fix. με το ίδιο feedback. Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Ωραίο θέμα. Εγώ που εχω πολλές κιθάρες στην παραγωγή έχω σε όλες delay. Καμία φορά πετάω ξερά μια κιθάρα χωρίς Delay ξεραιλα σε καμια γεφυρα στο κομμάτι για να ξεχωρίσει κ να τραβήξει την προσοχή. Μέχρι να ξαναμπούν όλα τα όργανα. Συνήθως έχω για βάση το ίδιο τέμπο για τις διαφορετικές κιθάρες. Απλά σε κάποιες εχω αλλο level, πιο πολλά repeats, άλλο tone ( το έχει το πετάλι μου), modulation( που επίσης έχει το πετάλι). Όμως έχω πειραματιστει με το tap tempo και το ρυθμίζω χτυπώντας με άλλο ρυθμό σε κάθε κιθαρα, έτσι ώστε να ταιριάζει όμως με τα drums. Άλλες πετυχαίνει και άλλες όχι. Σ αυτή την περίπτωση πάντα στο τέλος του Track τραβάω ένα ακορντο για να θυμάμαι το tap. Αν πάλι χρησιμοποιήσω dotted eights ξεκινάω με αυτή την κιθάρα γτ μπερδεύομαι. Σε περίπτωση sustained notes με ebow, slide κλπ κάνω ότι θέλω.......)))) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 "To the point" απάντηση! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση