Anouvis_GR Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω πως εγκαταστάθηκε αυτό το πράμα στο PC mou και δεν μπορω να το βγαλω. Το εκανα και ανινσταλ από τον πινακα ελέγχου αλλά αυτό είναι ακομα εκει και μου σπαει τα νεύρα. εχει κανεις εμεπιρία ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Αν ξέρει κανεις τίποτα ας μου πει γιατί το πισι δεν είναι δικο μου είναι καποιου ακατανομαστου λολ και θα με φαει ζωντανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Εχεις πμ Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Ανάποδο κλικ στη γραμμή εντολών, ξετικάρισμα του Yahoo Toolbar, κι αν ποτέ τ΄ανακαλύψει τον κινέζο... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις ειναι απλα να το βγάλεις απ τα βασικά κουμπιά του explorer...Ετσι για να μην φαίνεται :wink: χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Ωπ με προλαβε ο wasted_sunsets χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 οταν τον βγάζω δεν φαινεται μεχρι να τον ξαναανοίξω. δεν βγαινει με τίποτα. μεγάλο μουλάρι το άτιμο. ειχα βαλει αυτο το θεμα στην κατηγορια computers. τι εγινε και βγήκε εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Θα σου πουν ότι στο computers μπαίνουν θέματα που έχουν να κάνουν με κομπιουτερ και μουσική. Ότι έχει να κάνει με σκέτο κομπιουτερ μπαίνει στο περί ανέμων "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Αν ξέρει κανεις τίποτα ας μου πει γιατί το πισι δεν είναι δικο μου είναι καποιου ακατανομαστου λολ και θα με φαει ζωντανό. Ακατονόμαστος εγώ βρε; :roll: Κι εσύ Βρούτε; 8O ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 gia όποιιν εχει το ιδιο προβλημα καταφερα να το ξεκάνω με "εκτέλεση -regedit- search gia yahoo -και οτι βγαίνει το σκοτώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση