Προς το περιεχόμενο

χορδες DR,λενε τιποτα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι χειροτερες ποιοτικα  & με τρελλο inconsistency χορδες που εχω χρησιμοποιησει ποτε μου,παρα πολλες "αστοχιες" στην κατασκευη,πολλες "νεκρες" χορδες που χανουν στο intοnation,πολλες σκουριασμενες χορδες σε αρκετα πακετα,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως επιζει αυτη η εταιρια...D'Addario & παλι D' Addario.....

+2112

μια φορα μoυ σκουριασαν χορδες κ ηταν DR!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγω προσφατα πηρα τις elixir οι οποιες προσωπικα μου αρεσαν πααρα πολυ...

αντεχουν πιο πολυ αποτι περριμενα και το κυριοτερο για μενα...ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ...

ειχα μεγαλο προβλημα γιατι το χερι μου ιδρωνε και μεσα σε 1-το πολυ 2 μηνες οι χορδες

μου ηταν για τα παλιοσιδερα...  ;D ;D

οι elixir με εσωσαν! ;)

-CΛINE-

εγω προσφατα πηρα τις elixir οι οποιες προσωπικα μου αρεσαν πααρα πολυ...

αντεχουν πιο πολυ αποτι περριμενα και το κυριοτερο για μενα...ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ...

ειχα μεγαλο προβλημα γιατι το χερι μου ιδρωνε και μεσα σε 1-το πολυ 2 μηνες οι χορδες

μου ηταν για τα παλιοσιδερα...  ;D ;D

οι elixir με εσωσαν! ;)

+10.000.000 ;)

Από όταν έβαλα κι εγώ ELIXIR είπα AMHN!!! ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

+ 500.000.000 για τις Elixir. Μπορεί να έχουν 15 ευρώ το σετάκι, αλλα αν σκεφτείς ότι θα τις αλλάξεις... ούτε κ εγώ ξέρω πότε (τις έχω 4 μήνες μεχρι στιγμής και γυαλίζουν όπως όταν βγήκαν απο το σακουλάκι) και έχουν κ πολύ καλό ήχο και σε floyd απλά ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ.

Οι GHS boomers ΜΑΠΑ! Σαπίλα στις 2 βδομάδες, και μόλις πήγα να ξεκλειδώσω το lock του floyd, παραλίγο να μου βγάλει το μάτι η Μι.

Οι D Dario είναι πολύ τίμιες χορδές. Με 6.5 ευρώ παίρνεις σένιες χορδούλες για ένα μηνα. Και σε φιλικο για το περιβάλον σακουλάκι για τους αγαπούλιδες.  :P

+ 500.000.000 για τις Elixir. Μπορεί να έχουν 15 ευρώ το σετάκι, αλλα αν σκεφτείς ότι θα τις αλλάξεις... ούτε κ εγώ ξέρω πότε (τις έχω 4 μήνες μεχρι στιγμής και γυαλίζουν όπως όταν βγήκαν απο το σακουλάκι) και έχουν κ πολύ καλό ήχο και σε floyd απλά ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ.

Οι GHS boomers ΜΑΠΑ! Σαπίλα στις 2 βδομάδες, και μόλις πήγα να ξεκλειδώσω το lock του floyd, παραλίγο να μου βγάλει το μάτι η Μι.

Οι D Dario είναι πολύ τίμιες χορδές. Με 6.5 ευρώ παίρνεις σένιες χορδούλες για ένα μηνα. Και σε φιλικο για το περιβάλον σακουλάκι για τους αγαπούλιδες.  :P

Εlixir και τα μυαλα στα μπλεντερ λεμε...παιζεις για μηνες.

Οι ghs μεσα σε 4-5 μερες πανε παπαλα, αλλά οι δεκαρες εχουν αρκετα καλό ήχο,ειναι και φθηνες οποτε βαζεις-βγαζεις...

Χτες εβαλα τις ghs santana 9.5, ωραια μεχρι στιγμης, να δω ποσο θα αντεξουνε...

για πεστε μου και εμενα ρε παιδια για τις elixir γιατι δεν εχω ιδεα για αυτες τις χορδες,μηπως βρω και εγω το φως μου...

hell aint a bad place to be...

εμένα πάντως οι elixir  δεν μου κατσανε καθόλου καλα στο χέρι! με τις dadario έπαιζα χρόνια αλλα τα τελευταία 3 χρόνια παίζω με DR high beam και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! ούτε μια φορά δεν μου εχει κατσει "τζουφια" χορδη! τις αλάζω καθε 3-4 βδομάδες με 10-20 ωρες παίξιμο την βδομάδα... μια χαρά μου φαίνονται!

King for a Day

Fool for a lifetime!

για πεστε μου και εμενα ρε παιδια για τις elixir γιατι δεν εχω ιδεα για αυτες τις χορδες,μηπως βρω και εγω το φως μου...

Οι Elixir έχουν μια ειδική επίστρωση που τις κάνει πολύ ανθεκτικές στον ιδρώτα και κατά συνέπεια στο σκούριασμα...

compare.gif

http://www.elixirstrings.com/whyelixir/index.html

Αν τα χέρια σου ιδρώνουν πολύ, κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος...

Βέβαια, κάποιοι τις μισούν και κάποιοι πίνουν νερό στο όνομα του εφευρέτη τους (όπως πχ εγώ...) ;)

Το κακό είναι ότι είναι αρκετά ακριβές. Από Γερμανία θα τις βρεις στα 11-12€ περίπου, ενώ στην Ελλάδα συνήθως ακριβότερες...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου