kabamaru-x- Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 σιγουρα.αλλα εχω χρησιμοποιησει κ ghs k ernie ball k dogal k fender k dr αλλα οι daddario ηταν η κορυφη για μενα κ δεν ειναι κ ακριβες fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Εμενα παντως μου καθονται καλα οι ernie ball supel slinky, 6-6.50 Euro αλλα τις αλλαζω καθε βδομαδα περιπου, τις DR τις ενοιωθα χαλια δε ξερω γιατι... Λετε να δοκιμασω elixir? ghs kai daddario δε με τρελλαναν και οι fender δε μ αρεσαν για κιθαρες με floyd που χρησιμοποιω περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δλδ μόνο εγώ βάζω τις blue steel από dean markley? Αν και μου φαίνεται πως θα αλλάξω, μιας και είναι πολλά τα λ7 Άρη! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Φίλε bouka βάζω κι'εγώ (πλέον) blue steel. Κατά τύχη βέβαια, καθώς πήρα 10 σετάκια για να συμπληρώσω 300 ευρώ παραγγελίας από on-line store. Πολύ καλές χορδές, ανθεκτικές και άψογος τόνος. Τις elixir (για ηλεκτρική) που προτείνουν πολλοί, δεν βλέπω να δικαιολογούν τη διαφορά της τιμής τους, σε σχέση με άλλες χορδές. Μία φορά που έβαλα, δεν κράτησαν περισσότερο χρόνο από άλλες μάρκες. Μπορεί να έτυχε.. Αντιθέτως, οι elixir για ακουστική δικαιολογούν και με το παραπάνω τη διαφορά τιμής. Ενδιαφέρον έχουν και οι arkay για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Φτηνές χορδές, με νορμάλ χρόνο ζωής και με μία έξτρα ΜΙ καβάτζα για όσους γουστάρουν να κάνουν bends τριών τόνων ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω DR στην Αθήνα? Θέλω να δοκιμάσω το σετάκι του dimebag 9-52. Μόνο thomann? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pulse Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 DR νομίζω φέρνει ο κουρμπής στην θεμιστοκλέους... για καποιον αλλο δεν εχω ακούσει... King for a Day Fool for a lifetime! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Dokimase, akouse dialexe... Esy apofasizeis. Poios einai o paixtis, esy oi i alloi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Dr βρίσκεις επιεικώς παντού!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Dr βρίσκεις επιεικώς παντού!!! +1. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Dr βρίσκεις επιεικώς παντού!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση