geka Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 Δεν πρόκειται για τραγουδάκι. Παίζοντας ένα απόγευμα για ένα μεσαωρακι βγήκε το παραπάνω. Είναι δοκιμή του moog subsequent 37 με το moog flange, rattler Jam, delay Jam. Αυτά τα πετάλια μόνο σε συνδυασμό με τα φίλτρα του Moog βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα........ Ωραία ατμόσφαιρα.......... Your browser does not support the HTML5 audio tag συνεÏ_γασία moog με jam pedals.mp3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Αν το είχες φτιάξει πριν 45 χρόνια και είχε παιχτεί κάπου στο BBC, σήμερα τα fora θα κατακλύζονταν από συζητήσεις τύπου "ποιο συνθ", "ποιο εφφέ" κλπ ενώ αθεράπευτοι κοβεράδες θα προσπαθούσαν με ό,τι έχουν να φτιάξουν μία αξιοπρεπή απομίμηση στο YT ! Βιντατζίλα στα καλύτερά της, πολύ μου άρεσε !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Πολύ πολύ ωραίο. Πώς μου είχε ξεφύγει τότενες ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Είναι κάποια νέα μόδα του NOIZ, να γράφουμε σε θρεντς που έχουν να δουν νέο ποστ για πάνω από 2+ χρόνια? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Κάλιο αργά παρά ποτέ... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είναι κάποια νέα μόδα του NOIZ, να γράφουμε σε θρεντς που έχουν να δουν νέο ποστ για πάνω από 2+ χρόνια? Μου προτάθηκε στην υποκατηγορία Oldies but goodies στα δεξιά της σελίδας. Είδα Moog, μπήκα, λογικό δεν το λες; Άπατο θα πάει βέβαια εκτός και αν σκάσει κάτι με Tele. Ωχ, ξεπερασμένο το αστείο, ε; Χειρότερο και από Dad's joke........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Jet72 είπε Είδα Moog, μπήκα, λογικό δεν το λες; Όχι βέβαια. Το ακριβώς αντίθετο πρέπει νa κάνεiς όταν βλέπεις τη λέξη Moog στον τίτλο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Σωστός. Ούτως ή άλλως, με Duran2 μεγάλωσα οπότε είμαι Rolandας..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Δεν εμπαινα συχνα τελευταια και δεν πη΄ρα μυρωδια την αναγέννηση του θέματος. Να ναι καλα ο γκουρμουλ που μου βαρεσε 112.... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το moog ειναι απίστευτο και γω δεν αξιοποιω ολες του τις δυνατότητες. Δυστηχώς τελευταία ψιλοκάθεται λόγω χρόνου........ Το συγκεκριμενο κλιπ απ οτι θυμαμαι ηταν τζαρισματακι ας πουμε 2 3 καναλια της στιγμής αλλα βγηκε ωραιο σαν υφος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, geka είπε Να ναι καλα ο γκουρμουλ που μου βαρεσε 112.... Εκκενώστε προς noiz .... 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση