Loykas21 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 Η παραγγελεια εγινε.Απο βδομαδα θα εχω το σετακι αρα και τις πρωτες εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loykas21 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Το σετακι τελικα το παρελαβα χθες το μεσημερι.Ο χρονος μου για να ασχοληθω μαζι του ηταν αρκετα λιγος.Προλαβα το εστησα και εκανα μια δοκιμη για το αν λειτουργουν ολα τα κομματια.Δουλεψαν ολα. Σα κατασκευη μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα καλη . Ελπιζω το σ/κ να τσουλισει οπως το προγραμματιζω και να αφιερωσω αρκετες ωρες ετσι ωστε να αποκτησω αποψη για το συνολο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
helekin Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) για πες εντυπώσεις... Έχω βάλει κι εγώ στο μάτι τα συγκεκριμένα εδώ και μήνες. Τα φοβάμαι όμως γιατί... γιατί είναι Alesis. Και το drum set που έχω τώρα Alesis ειναι και δεν μπορώ να πω ότι είναι και υπόδειγμα αντοχής! (είναι πολύ πιο φθηνό βέβαια) Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2022 από helekin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση