dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Θέλω σε ένα κομμάτι να βγάλω παρτιτούρα πιάνου. Δεξί και αριστερό χέρι είναι σε δυο ξεχωριστά tracks. Θέλω να βγούν τα δυό μέρη παράλληλα στο κλειδί του φα και του σολ αντίστοιχα. Γνωρίζει κανείς? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λύση Alex Raptakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Λύση Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Έτσι? Αφού δημιουργήσεις και διαλέξεις το event που αντιστοιχεί στο track, ανοίγεις τον Score Editor. Εκεί απλά κάνεις double click στο κλειδί και σου βγάζει αυτό το παράθυρο: Με τα βελάκια διαλέγεις το κλειδί που θες και πατάς ΟΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 αυτό ήταν θενκς. Το είχα κάνει παλιότερα αλλά δεν μου ερχόταν με τίποτα. Πατούσα το κλειδί αλλά σε κάποιο μενού... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση