plusyear Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Χαιρετώ την ομαδα, Μετά απο χρόνια αποχής και ύστερα απο προσφατο επαναπατρισμό σκέφτομαι να επανέλθω στην ενεργά χομπιστική δράση. Θυμάμαι παλιά στον Πειραιά υπήρχε μια πολυκατοικία μεσα στην κρεαταγορά που μπορούσε κάποιος να νοικιάσει ενα δωμάτιο για τις πρόβες του. Είχα ακούσει οτι κάτι παρόμοιο υπήρχε κ στο κέντρο (νομιζω απο τον ιδιοκτήτη drumstore αλλα δεν ειμαι κ σίγουρος) Θα ημουν ευγνώμων εαν κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με το που θα μπορούσα να απευθυνθώ για ενοικίαση ενος τέτοιο μικρόυ χώρου που θα μπορεί να με "φιλοξενήσει" Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 DrumStore 2103839306 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 με συγχωρεις για το εκτος θεματος σχολιο, μα η αναρτηση σου μου εφερε στο μυαλο για τους Θεσσαλονικεις την πρασινη πολυκατικοια στα ανω Λαδαδικα που πιστευω θα πιασει Δεος και τον τελευταιο αν ακουσει ποσοι και ποιοι ειχαν κατα καιρους στουντιο εκει... Για την ιστορια ειχα χωρο εκει απο το 1995-1999 Και παλι με συγχωρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε DrumStore 2103839306 Επικοινωνησα μαζι τους κ δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για την ώρα :( -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση