doubletrouble Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε ή κρύα κόλληση, ή ραγισμένη πλακέτα ή εκείνες οι ακόλλητες επαφές. Ή κάτι που δεν πρέπει ακουμπάει στο σασί. Ελπίζω να βρω άκρη γιατί είναι το αγαπημένο μου overdrive Αυτό με την πλακέτα ραγισμένη επισκευάζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, doubletrouble είπε Ελπίζω να βρω άκρη γιατί είναι το αγαπημένο μου overdrive Αυτό με την πλακέτα ραγισμένη επισκευάζετε? είναι το λιγότερο πιθανό να συμβαίνει. Αν βρεις το σημείο επισκευάζεται κολλώντας την πίστα στο σημείο ή κάνοντας bypass. Αλλα πιό πολύ μου κάνει για κακοκολλημένο τζακ. Αν κουνώντας τα άγρια ενώ είναι εκτός και δεν σταματάει καθόλου, τότε 100% κάτι προεξέχει και για κλάσμα χιλιοστού όταν μπαίνει στο κέλυφος βρίσκει στο σασί και σου κόβει το σήμα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε είναι το λιγότερο πιθανό να συμβαίνει. Αν βρεις το σημείο επισκευάζεται κολλώντας την πίστα στο σημείο ή κάνοντας bypass. Αλλα πιό πολύ μου κάνει για κακοκολλημένο τζακ. Αν κουνώντας τα άγρια ενώ είναι εκτός και δεν σταματάει καθόλου, τότε 100% κάτι προεξέχει και για κλάσμα χιλιοστού όταν μπαίνει στο κέλυφος βρίσκει στο σασί και σου κόβει το σήμα. όχι κει εκτός από το κέλυφος αγγίζοντας απαλά το jack χαλαει Ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, doubletrouble είπε όχι κει εκτός από το κέλυφος αγγίζοντας απαλά το jack χαλαει Ειδωμεν τότε εκείνο το τζακ δεν είναι κολλημένο σωστά ή είναι ελατωματικό. Ποιό τζακ είναι ? εκείνο με τα ποδαράκια στον αέρα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε τότε εκείνο το τζακ δεν είναι κολλημένο σωστά ή είναι ελατωματικό. Ποιό τζακ είναι ? εκείνο με τα ποδαράκια στον αέρα? αυτο το input Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 κούνα το μαύρο καλώδιο. Στο πρώτο πάνω δεξί ποδαράκι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Καποιες φορες που ειχα προβλημα με 1-2 παλια αναντικαταστατα πεταλια μου εξυπηρετηθηκα εδω: http://analogtouch.gr/ 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 53 λεπτά πριν, dimsonic είπε κούνα το μαύρο καλώδιο. Στο πρώτο πάνω δεξί ποδαράκι Αυτό είναι γείωση διαπίστωσα πως κουνοντας βίαια οποιδηποτε καλώδιο έφτιαχνε χάλαγε ανάλογα,οπως και κουνοντας το jack. σε σοφτ κουνήματα καλωδίων δεν εκαν κιχ τώρα λοιπόν που το μόνταρα και το δοκιμάζω 20 λεπτά δουλεύει κανονικα Αυτό όμως είχε παρατηρηθεί και τις 3 φορές που το είχα πάει σε ένα μάστορα παλιότερα, μου έλεγε πως το δοκίμασε και δουλεύει Και όντως όταν το έπαιρνα δούλευε,μετα από ένα διάστημα μικρό πάλι τα ίδια παρουσίαζε. Νομίζω πως θέλει αρκετό ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2021 προσπάθησε να εντοπίσεις ποιό καλώδιο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, doubletrouble είπε Στο κάτω jack γιατί δεν είναι κολλημένα τα μεσαία pins στην πλακέτα; Επίσης νομίζω πρέπει να είναι αυτό που σου είπαν περί κολλήσεων. Ξαναζέστανε όσες είναι θαμπές ή αυτές των καλωδίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση