dimsonic Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε ε ενταξει ο bridge pickup της strat οτι και να του....βαΝεις....strat bridge pickup θα ειναι.... (you can't polish a turd έλεγαν στο χωρΓιο μου ) και γιατί δεν τον βρήκαν οι άλλοι δηλαδή? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, dimsonic είπε και γιατί δεν τον βρήκαν οι άλλοι δηλαδή? Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 2η είναι η Strat..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 27 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 2η είναι η Strat..... Εγώ νομίζω ότι στη στρατ που είναι κόκκινη και παίζει καλύτερα από τις τέλε, τις έβαλε επίτηδες παλιές χορδές και την κακοηχογράφησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) μΕ εκαΜνε παραπονα η strat... "εγω ειχα χορδαΙ 8-10 ωρων και αι αλλε 2-4 ωρων και με συΝΕγκριΝεσ μαζι τους?" "αλητει,αι αλιτι!" Οποτε αλλακΣα χορδαΙ και βαΝω συγκριτικο (το πριν και το μετα....) Νομιζω οτι η στρατ ιχε δικΑιο... Your browser does not support the HTML5 audio tag 1 strat.mp3 Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Εγώ που δεν βρήκα τίποτε κερδίζω κάτι; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Εγώ που δεν βρήκα τίποτε κερδίζω κάτι; Το σετ χορδών 10 ωρών της Strat.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Το σετ χορδών 10 ωρών της Strat.... Αυτο ειναι δικο μου ειπαμε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Απορω πως την παλευετε, καποιοι, με τις φρεσκιες χορδες. Ειδικα την πρωτη βδομαδα, αδυνατω να ευχαριστηθω ηχο. Ενα σουπερbright πραγμα βγαινει που μου κανει ανω κατω ολον τον ηχο. Μετα τους δυο μηνες αρχιζει και στρωνει ο ηχος. Και μετα τα 1,5-2 χρονια αρχιζει και θαμπωνει αρκετα, ειδικα στις μπασες χορδες. Τοτε θελει αλλαγμα. Αλλα παντα ειναι μεγαλη ξενερα οι καινουριες, ειδικα σε tele. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Απορω πως την παλευετε, καποιοι, με τις φρεσκιες χορδες. Ειδικα την πρωτη βδομαδα, αδυνατω να ευχαριστηθω ηχο. Ενα σουπερbright πραγμα βγαινει που μου κανει ανω κατω ολον τον ηχο. Μετα τους δυο μηνες αρχιζει και στρωνει ο ηχος. Και μετα τα 1,5-2 χρονια αρχιζει και θαμπωνει αρκετα, ειδικα στις μπασες χορδες. Τοτε θελει αλλαγμα. Αλλα παντα ειναι μεγαλη ξενερα οι καινουριες, ειδικα σε tele. ε...όχι και κάποιοι... ένας. Πέρα από την πλάκα θέλουν τέντωμα οι καινούργιες πάντα. Αν δεν το κάνεις....δεν 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2021 Το τεντωμα τι σχεση εχει με τον ηχο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση