ekim Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλά εσείς τώρα ακούτε διαφορές; Εγώ απειροελάχιστες. Η 5η μου ακούστηκε πιο “twangy” και μου άρεσε περισσότερο. Έχω επίσης την εντύπωση ότι η 1η και η 5η ακούγονται πιο δυνατά από τις άλλες. Καλά σιγά μην καταλάβω ποια είναι η strat. Νίκο τσάμπα κρατάς 5 tele, πούλα καμία γιατί όλες ακούγονται το ίδιο Θα κάνεις και οικονομία στις χορδές Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2021 από ekim 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Strat=6 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, ekim είπε Έχω επίσης την εντύπωση ότι η 1η και η 5η ακούγονται πιο δυνατά από τις άλλες. Μια χαρα ακους www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, ekim είπε Νίκο τσάμπα κρατάς 5 tele, πούλα καμία SF, μην τον ακούς Πάρε τουλάχιστον μία ακόμα 2 ώρες πριν, ekim είπε Θα κάνεις και οικονομία στις χορδές Αν και εδώ που τα λέμε αυτό είναι ένα valid point 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, SibLt είπε SF, μην τον ακούς Πάρε τουλάχιστον μία ακόμα Αυτή δεν είναι χαρακτηριστική tele, μονό binding και belly contours (αν βλέπω καλά), αυτά είναι για τΣι φΛΩρΟΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Και δεν φοραει μονοπηνιους... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Superfunk είπε Ποια σας αρεσει πΓιοτερο? Η 1 7 ώρες πριν, Superfunk είπε Και φυσικα πΓια ινε η strat ? Η κόκκινη Πλάκα πλάκα αυτά τα ακόρντα ακούγονται ωραία. Δεν τα κάνεις κομμάτι? νομίζω θέλουν φωνητικά όμως, ίσως κάτι ζεπελινικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Χαίρομαι που συνέβαλα στα 2/5 αυτώνε των ήχωνε! 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, argytar είπε Χαίρομαι που συνέβαλα στα 2/5 αυτώνε των ήχωνε! Αστα τωρα αυτα και πες μας εαν αναγνωριζεις τα παιδια σου... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Μ άρεσε η 2 και η strat είναι η 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση