Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καιρο εχω να κανω ηχητικο τεστ και σήμερα ειπα να κανω ενα... 5 tele & μια strat ... ενα συντομο twangy theme στον bridge & μερικα ανοιΧτα ακκορντα στη μεσαια θεση (η strat μου εχει τριθεσιο (neck,neck+bridge,bridge ,master valume ,master tone & blend middle pickup) οποτε στη μεσαια θεση παιζει ο neck & o bridge,o bridge εχει επιπλεον base plate ωστε να παρει λιγο ογκο και τελεκαστεριλα και να παψει να ειναι ....αστειος ) Εχει γραφτει με ενα Ε906 στον Marshall 1974x & το μοναδικο εφε ειναι ενα ελαφρυ delay ,ολες φορανε σχετικα καινουργιες (2-6 ωρες παιξιματος) GHS Boomers 010-038 χορδες Ποια σας αρεσει πΓιοτερο? Και φυσικα πΓια ινε η strat ? ς Your browser does not support the HTML5 audio tag 5 tls and 1 str.mp3 Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2021 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε ""η strat μου εχει τριθεσιο (neck,neck+bridge,bridge ,master valume ,master tone & blend middle pickup) οποτε στη μεσαια θεση παιζει ο neck & o bridge,o bridge εχει επιπλεον base plate ωστε να παρει λιγο ογκο και τελεκαστεριλα"" Δηλαδή εσύ αυτήν την λες Strat...; Εγώ την λέω κλώνο Tele...... Τέλος πάντων...., είναι φως φανάρι ότι η δεύτερη είναι η Strat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Συμφωνώ. Η 2η είναι η στρατ. Και η πρώτη λογικά είναι η κούφια. Η τελευταία γιατί ακούγεται τόσο χάλια? Έχει κάνα μήνα χορδές πάνω? 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Ενδιαφερουσες απαντησεις ... 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Η τελευταία γιατί ακούγεται τόσο χάλια? Έχει κάνα μήνα χορδές πάνω? οντως εχει τις παλαιοτερες χορδες απο ολες... οπσΟΜΑΙΘΑ για τις απαντησεις.... 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Δηλαδή εσύ αυτήν την λες Strat...; Εγώ την λέω κλώνο Tele.. ΟΛΕΣ οι στρατ μεχρι το 76 με τριθεσιο ηταν. Κλωνος τελε δεν ειναι φυσικα μια και μπορει να βγαλει ΟΛΟΥΣ τους "παραδοσιακους" ηχους strat ΣΥΝ αλλους 2 (δηλ. all pickups together & neck+bridge) και μαλιστα η θεσεις 2/4 ειναι και "ελεγχομενες" δηλ. μπορεις να βαλεις οσο ποσοστο μεσαιου μαγνητη θες (αυτο το wiring υπαρχει απο το 1959) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε ΟΛΕΣ οι στρατ μεχρι το 76 με τριθεσιο ηταν. Ναι, αλλά με τους τρεις μαγνήτες "διακριτούς".., όχι με τέτοιες "ταρζανιές".. 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε αυτο το wiring υπαρχει απο το 1959) Από την Fender? Εννοείτε ότι δεν "στην λέω"... έχω το 1/1000 από τις γνώσεις σου στις κιθάρες. Απλώς, γνώμη μου.., παίρνεις μια Strat για αυτό που είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Απλώς, γνώμη μου.., παίρνεις μια Strat για αυτό που είναι.... τοτε δεν θα υπηρχε ο quack ηχος μια και "δεν ειναι" ηχος strat (η θεσεις 2/4 που βασικα για ΑΥΤΟ παιρνεις strat αντε και για τον neck....μια και υπολοιποι ηχοι της και ειδικα ο bridge μονος του ειναι...ελαφρως δια τον γελωτα....) 13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Από την Fender? οχι το εκαναν οι περισσοτεροι session strat παικτες (λεγεται Mephis wiring) ... οπως βεβαια και δεν υπηρχαν και οι θεσεις 2 & 4....οποτε και εκει (πριν το Μemphis wiring)...ταρζανιες εκαναν...ισσοροπωντας τον διακοπτη μεταξυ των 3 θεσεων.... επι του θεματος....πειτε ρε σεις και πΓια ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο..... Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Τοσο Μεμφις που ακομα κι η δικιά μου το εχει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Εγω θα πω η 4η οτι ειναι η στρατ! Μου αρεσε η 5η κ η 6η! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Εμένα μ αρέσει η Gretsch. 1 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, matawan είπε Εμένα μ αρέσει η Gretsch. Τωρα εβαλες τον John Holmes να παιξει σε ελληνικο πορνο... "Το ...κοντοσουβλι και τα καλαμακια" Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση