Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Superfunk είπε δεν Με λες ρε παλΟυκαρι....αυτες τωρα ΗΧΑΝΕ το ιδΓιο και τις εχεις παρει για να φτιασεις ουρανιο τοξο ή ηχανε διαφορετικα? Αγοράζω κιθάρες που μ' αρέσουν πρωτίστως στο μάτι. Λίγο πολύ το ίδιο ακούγονται. Όταν τις παίζω εγώ ακούγονται πιο ίδιο. υ.γ. H sunburst vintage 62 έχει Texas specials η άλλη τους original. Δεν ξέρω τι έβαζε η Fender το 1989. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αγοράζω κιθάρες που μ' αρέσουν πρωτίστως στο μάτι. εΤσι πρεπει. 30 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεν ξέρω τι έβαζε η Fender το 1989. 57/62, the best Επεξεργασμένο 22 Μαρτίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αγοράζω κιθάρες που μ' αρέσουν πρωτίστως στο μάτι. ε μα, πρώτα ερεθίζει το οπτικό νεύρο κ ύστερα πας να πιάσεις τη κουβέντα, όχι το ανάποδο.... 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, gmoukou είπε ε μα, πρώτα ερεθίζει το οπτικό νεύρο κ ύστερα πας να πιάσεις τη κουβέντα, όχι το ανάποδο.... Έχω πάρει όμως και μια μουγγή. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Έχω πάρει όμως και μια μουγγή. Άχορδη? 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έχω πάρει όμως και μια μουγγή. Ω ρε φίλε, και έπαιζες μουσική στην νοηματική? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ω ρε φίλε, και έπαιζες μουσική στην νοηματική? εδω παιζει μπλουζΣ ΜΠΕΝΤΣ σε 7αρι radius με vintage frets & με 1 ΠΟΝΤΟ action στο 12ο, στην νοηματικη θα κΟλοΣΕΙ? Επεξεργασμένο 22 Μαρτίου 2021 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, Superfunk είπε εδω παιζει μπλουζΣ ΜΠΕΝΤΣ σε 7αρι raidus με vintage frets & με 1 ΠΟΝΤΟ action στο 12ο, στην νοηματικη θα κΟλοΣΕΙ? ένας πόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Θεός σχωρεστον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Και η δικη μου οικογενειακη φωτο, με το νεο μελος στα δεξια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση