Man LP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) τελικά κατάφερα να παίξω μόνο μια haar , βέβαια ήταν thinline με p90 και πανάλαφρη. πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε αλλά το κλασσικό είναι κλασσικό..... fender am original 60 tele και οι lollar είναι στο δρόμο Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2021 από Man LP 2 1 ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Man LP είπε fender am original 60 tele και οι lollar είναι στο δρόμο Δωσε μια ευκαιρια στους στοκ μαγνητες,ειναι καταπληκτικοι. Να την χαρεις! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Just gorgeous!! Να τη χαιρεσαι! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ πολύ κύριοι οι στοκ είναι όντως πολύ καλοί (και τσάμπα για τα λεφτά τους πιστεύω) αλλά οχι του γούστου μου. ζητώ συγνώμη που θα το πω αλλά το Twang δεν είναι αυτό που ζητάω σε μια tele (και τότε γιατι πήρα Tele θα μου πεις ???) και θα το παρακάνω λέγοντας ότι και μια wilkinson με brass saddles είναι στο δρόμο. (συγνώμη superfunk ) Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2021 από Man LP ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Man LP είπε και θα το παρακάνω λέγοντας ότι και μια wilkinson με brass saddles είναι στο δρόμο δεν μου το λεγες,εχω καμμια 10αρια σπιτι...θα σου χαριζα μια....(μην αλλαξεις τη γεφυρα αλλαξε μονο τα σελλακια ,το "Wilkinson" που γραφει θα χαλασει τη μοστρα της κιθαρας) αν θες πιο ροκ κατασταση παντως βαλε Gotoh Modern ,ταιριαζει καλυτερα ειδικα αν πηρες Lolar Specials Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelosp Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 Καλόπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε δεν μου το λεγες,εχω καμμια 10αρια σπιτι...θα σου χαριζα μια....(μην αλλαξεις τη γεφυρα αλλαξε μονο τα σελλακια ,το "Wilkinson" που γραφει θα χαλασει τη μοστρα της κιθαρας) αν θες πιο ροκ κατασταση παντως βαλε Gotoh Modern ,ταιριαζει καλυτερα ειδικα αν πηρες Lolar Specials σε ευχαριστώ Νίκο αλλά πήρα αυτή. εννοείτε μόνο τα saddles θα αλλάξω μαγνήτες special t neck και j street bri (που τον έχω ακούσει από κοντά ) και ότι δεν κάτσει από τις αγορές το κοτσάρω στην am special tele Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2021 από Man LP 1 ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 Είχα την ΤΥΧΗ να παίξω δυο haar tele ενός φίλου (και οι δύο nocaster φάση) Η μία είχε normal c μπράτσο , ωραίο "ακουστικό" ήχο και amber te50 μαγνήτες , που για τα δικά μου γούστα μου ακούγονταν όσο tele πρέπει. Η άλλη , η δική μου ,ναι ναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ πλέον , έχει fat c μπράτσο ψιλορόπαλο (που μέχρι τότε νόμιζα οτι δεν με βολεύουν) απίστευτα βολικό , kloppman bc49 μαγνήτες όνειρο , σωστό χρωματάκι και δεν φαίνεται καινούρια. Και οι δυο κιθάρες ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ , τρομερή οικειότητα με την πρώτη επαφή λες και την έχεις χρόνια, δεν ξέρω πως το κάνει ο mr.Haar αλλά respect. Το μόνο αρνητικό στην όλη φάση είναι ότι το μπράτσο της μέχρι πρότινος αγαπημένη μου fender tele am special μου φαίνεται λίγο.... ψεύτικο να το πω ???παιδικό να το πω???? λεπτό θα το πω γιατί είναι μια χαρά οργανάκι, από ήχο συνεχίζει να μου αρέσει πολύ. 3 ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλορίζικη! Κούκλα!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2021 Και έτσι έχεις πλέον 3 telecaster. Νομίζω ότι έχεις μπει για τα καλά στον δρόμο τον σωστό και το μέλλον σου προβλέπεται ΛΑΜΠΡΟ. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση