cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Σούπερ! οχι. Το πήδηξα δυο φορές τουλάχιστο, και στο τέλος την κατάληξη αντί να παίξω απλά σολ μείζονα μου βγήκε .... ενάτης. χαχαχαχαχαχχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 Εάν μπορούσα να καταλάβω και εγώ τα λάθη σου, θα ήμουν ημίθεος σαν κι εσένα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Εάν μπορούσα να καταλάβω και εγώ τα λάθη σου, θα ήμουν ημίθεος σαν κι εσένα. άμα το ξέρουν καλά το κομμάτι όλοι το καταλαβαίνουν. Αλλά ναι, γενικά έχω καλό αυτί. Πολύ καλό θα έλεγα. Έχει και ωραίο σχήμα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Μπράβο cos_dr! Είσαι παιχταράς, δεν μας νοιάζουν τα λάθη :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, roberto30 είπε Μπράβο cos_dr! Είσαι παιχταράς, δεν μας νοιάζουν τα λάθη :) Καλά και εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά θα το βάλω χωρίς ούτε ένα λάθος το τρίτο 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Μιαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ Κάτι έγινε. Περνάει. Θέλει μια διόρθωση μικρή σε ένα σημείο, δεν μου βγήκε και ήμουν πτώμα. Βάζω και αυτό που είναι τόσο κοντά στο τέλειο. Απόψης 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 On 3/19/2021 at 1:32 AM, cos_dr said: είμαι τέλειος, μεγάλος παιχταράς και συνθέτης Μα τι λές τώρα, όλοι στο noiz τέτοιοι είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Βγήκε πολύ καλό! Ο επιμένων νικά! Μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, roberto30 είπε Βγήκε πολύ καλό! Ο επιμένων νικά! Μπράβο! Ζητώ η Επανάσταση!!!! Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanisatt Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2021 ...και μόνον που το θυμήθηκαν τα αυτιά μου ήταν μια αίσθηση φοβερή φίλε μου !! Χαρά στο κουράγιο σου !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση