stratisk Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αρμόνιο. Έχω κάνει κιθάρα πριν πολλά χρόνια, στο γυμνάσιο, αλλά δεν μου κεντρίζει τώρα το ενδιαφέρον, σε αντίθεση με το αρμόνιο. Επειδή δεν ξέρω πόσο θα διατηρηθεί το ενδιαφέρον μου,δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, δεν περισσεύουν κιόλας. Είμαι μεταξύ KURZWEIL KP70, KLAVIER M331, YAMAHA PSR - E273 και YAMAHA PSR - E373. Επειδή για τον επόμενο ένα χρόνο, λόγω έλλειψης χρόνου, ότι μάθω θα το προσπαθήσω μόνος μου, έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι από αυτά ή κάτι σε αυτή την τιμή. Τι είναι πιο βολικό για έναν αρχάριο. Ευχαριστώ πολύ. Επεξεργασμένο 18 Μαρτίου 2021 από stratisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Παρακαλώ μεγαλώστε τα γράμματα, είμαι 62 ετών και δεν βλέπω τι γράφετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 KURZWEIL KP70 €139 (αντιγραφή άλλου κατασκευαστή) YAMAHA PSR-E273 €159 (δεν διαθέτει δυναμικό κλαβιέ) KLAVIER M331 €168 (αντιγραφή άλλου κατασκευαστή) YAMAHA PSR-E373 €198 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratisk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Εχω το (καπως παλαιο) psr e443 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και εγω κιθαρα γρατζουναω, δεν εχω σχεση με πληκτρα, αλλα το εν λογω ειναι αψογο. Εχει πολυ καλο ηχο, ανετα πληκτρα, και γενικως ειναι πολυ ποιοτικο εργαλειο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Το αμέσως επόμενο από τα πιό πάνω: YAMAHA PSR-E463 €289 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση