Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Επειδή δεν είμαι και απόλυτα ειδικός στην μουσική θα ήθελα την δική σας γνώμη. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον απλά μου μοιάζουν αρκετά. Πριν ένα χρόνο είχα γράψει αυτό το τραγούδι σε στίχους Κωστή Παλαμά. Και πρόσφατα είδα ότι έχει ανέβει αυτό επίσης στους ίδιους στίχους αλλά μου μοιάζει και αρκετά η μουσική. Κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Επειδή δεν είμαι και απόλυτα ειδικός στην μουσική θα ήθελα την δική σας γνώμη. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον απλά μου μοιάζουν αρκετά. Πριν ένα χρόνο είχα γράψει αυτό το τραγούδι σε στίχους Κωστή Παλαμά. Και πρόσφατα είδα ότι έχει ανέβει αυτό επίσης στους ίδιους στίχους αλλά μου μοιάζει και αρκετά η μουσική. Κάνω λάθος; στο στίχο μοιάζουν θεαματικά Στη μουσική όχι για εμένα. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, cos_dr είπε στο στίχο μοιάζουν θεαματικά Στη μουσική όχι για εμένα. Ναι εννοώ την μελωδική γραμμή των στίχων. Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που το τραγουδάω είναι όπως πηγαίνουν οι συγχορδίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Κάνω λάθος; Ε ναι. Καμία σχέση. Το δικό σου είναι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 οι στίχοι οδηγούν αναγκαστικά σε κοντινές γραμμές με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε οι στίχοι οδηγούν αναγκαστικά σε κοντινές γραμμές Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; θέλω να πω το μέτρο τους δεν σου αφήνει πολλές επιλογές για μουσική. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε θέλω να πω το μέτρο τους δεν σου αφήνει πολλές επιλογές για μουσική. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον Κατανοητό απλά υπάρχουν και άλλες εκτελέσεις που δεν έχουν καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Εγώ πάντως ακούω διαφορετική αρμονική εξέλιξη και διαφορετικές μελωδικές γραμμές στα δύο κομμάτια. Σε ποιο σημείο θεωρείς ότι υπάρχουν ομοιότητες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, roberto30 είπε Εγώ πάντως ακούω διαφορετική αρμονική εξέλιξη και διαφορετικές μελωδικές γραμμές στα δύο κομμάτια. Σε ποιο σημείο θεωρείς ότι υπάρχουν ομοιότητες; Στην μελωδική γραμμή των φωνητικών. Από την αρχή. Ίσως κάνω λάθος αλλά μου μοιάζει ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση