Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 @Nestoras ΦορμΑικα καλΙ γεια ΜΑΙΤΑΛ? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Απλά παρέθεσα μια δήλωση του Scott Gorham. Εκεί στους Thin Lizzy πηγαίνανε σύννεφο τα ναρκωτικά ασούμε. Σε κάποιους έμειναν κουσούρια .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, mitsar είπε Αφού ζούν ακόμα οι άνθρωποι, διαχρονικά είναι τα τραγούδια τους ! Οι μισοί. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εκεί στους Thin Lizzy πηγαίνανε σύννεφο τα ναρκωτικά ασούμε. Σε κάποιους έμειναν κουσούρια .... Lizzy, ... ναρκωτικά; Τι 'πες τώρα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Lizzy, ... ναρκωτικά; Τι 'πες τώρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 This thread is so 2008........ 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε This thread is so 2008........ Άκουσα ότι η Gibson έχει κούφια σώματα στις νέες Les Paul Standard. Πάει, χάλασε ο κόσμος ... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Το μόνο σίγουρο με τα ξύλα είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια αυτά παίρνουν βάρος - Να, για παράδειγμα, οι ηλεκτρικές μου, μου φαίνεται τώρα ότι έχουν το διπλό βάρος από αυτό που είχαν πριν 20 χρόνια - ανεξήγητο 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, SibLt είπε Το μόνο σίγουρο με τα ξύλα είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια αυτά παίρνουν βάρος - Να, για παράδειγμα, οι ηλεκτρικές μου, μου φαίνεται τώρα ότι έχουν το διπλό βάρος από αυτό που είχαν πριν 20 χρόνια - Και ο παίκτης επίσης παίρνει βάρος Μάλλον αυτό φταίει και φαίνονται βαρύτερα τα ξύλα 3 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Εχω καταλήξει ότι προσπαθούμε να καλύψουμε τις κιθαριστικές μας ανασφάλειες πίσω απο δικαιολογίες "δεν με βολεύει το μπράτσο", "αχ ειναι alder το σωμα γιαυτο δεν ακούγομαι καλά", "μαχογκανυ καλό για μέταλ αλλά όχι για άλλα είδη γιαυτο δεν μπορώ να παίξω blues" "αχ η κιθαρα μου έχει φινίρισμα πολυουρεθάνης και δεν ακούγεται το σκάσιμο του maple, αν ηταν nitro θα ακουγες τη διαφορά" και άλλα τέτοια όμορφα... 3 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση