philippe Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Θέλω να πουλήσω την κάρτα ήχου μου Terratec DMX 6Fire 24/96 http://www.digit-life.com/articles2/terratecdmx6fire/index.html Δεν ξέρω καθόλου τιμές πώλησης,πόσο να την πουλήσω λέτε; Επισης λεω να αγορασω μια M-audio ξερετε κανα καλο μοντελο κατω απο 200 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 αντε ρε παιδια πειτε τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Για m audio δες την audiofile 24/96.Εγω αυτην δουλευω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 M-AUDIO DELTA AUDIOPHILE 192 το αν είναι εξωτερική ή εσωτερική δεν το διευκρινίζεις αλλά m-audio κάτω από 200 αυτή είναι δες και εδώ τι παίζει από τιμές ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 ναι κ εγω βασικα γιαυτη κοιτουσα 192 εχετε ακουσει καλα πραγματα λεει; καμια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα; την καρτα ποσο να τη πουλησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 εσωτερικη παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 την m-audio δεν την έχω δουλέψει αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια εγώ έχω την EMU 1212m και είναι πάρα πολύ καλή κάρτα και μέσα στα χρήματα που διαθέτεις ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 την εχω ακουσει πολυ αυτη που λες αλλα σαν μαρκα δε μου λεει κατι εν αντιθεση με terratec και m audio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 και ποιος ο λογος για καρτεσ 24/96 και 192 αφου τα cd ειναι σε 44,1 16 δεν καταλαβαινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 και ποιος ο λογος για καρτεσ 24/96 και 192 αφου τα cd ειναι σε 44' date='1 16 δεν καταλαβαινω..[/quote'] με την ίδια λογική γιατί να πάρεις αμάξι με 160 άλογα αφού μέχρι 120 επιτρέπετε να πηγαίνεις ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση