mitsar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 9 hours ago, Superfunk said: Ίσως θα έπρεπε να μας δώσεις αποδείξεις και ονόματα Σαν τυπικός Έλληνας είσαι έτοιμος να δικάσεις και να κατασπαράξεις έναν παππού που σε μια στιγμή θολώματος του ήρθαν στο μυαλό διάφορες φλασιές από το MTV να λαμπυρίζουν χορδές σκόρπιες στον αέρα και να βγάζουν μάτι, όπως και άλλα zoom με το τσιγάρο περασμένο στο headstock και τις χορδές να περισσεύουν περήφανες. Ένοχος, δεν έχω πρόχειρες αποδείξεις, βάλε με φυλακή μαζί με τον ακατανόμαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mitsar είπε Σαν τυπικός Έλληνας είσαι έτοιμος να δικάσεις και να κατασπαράξεις έναν παππού Παππούς είμαι εγώ και δεν τα θυμάμαι αΦτα :) Εσύ πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία "τυρανοσαΒρος" μαζί με τον @dimsonic που ήταν στημένος έξω από το ΓουΔστοκ και εβριζε την νεολαία που είχε γίνει εξολισκεπροωλισ :) :) Επεξεργασμένο 15 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αποδειξεις υπαρχουν σε ολα σχεδον τα βιντεο που υπαρχουν με τον Ritchie Blackmore. Tyxaio paradeigma. Επεξεργασμένο 15 Μαρτίου 2021 από Vartanis 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vartanis είπε Αποδειξεις υπαρχουν σε ολα σχεδον τα βιντεο που υπαρχουν με τον Ritchie Blackmore. Tyxaio paradeigma. Υπήρχε η τΑιχνωλογεια βίνΔεο επι Ρίτσι? Γιατί εγώ ενθυμουμΕ έναν τύπο που γυριζε ένα μηχάνιΖμα με μανιβέλα για να παίρνει ρεΒμα ο Marshall Major του σιγά μην ιχε βινΔεο :) Επεξεργασμένο 15 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 eitan sta spargana Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εσύ πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία "τυρανοσαΒρος" μαζί με τον @dimsonic που ήταν στημένος έξω από το ΓουΔστοκ και εβριζε την νεολαία που είχε γίνει εξολισκεπροωλισ :) :) εγκω είμαι πεντι του 20ού αιώνος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Τουλάχιστον ιντουστασανετοτενες μονο 010-038 :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 εγώ τότε μόνο Galli 008 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, Vartanis είπε Αποδειξεις υπαρχουν σε ολα σχεδον τα βιντεο που υπαρχουν με τον Ritchie Blackmore. και άλλος ένας θεός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2021 Και να πείς ότι όλοι αυτοί δεν είχαν λεφτά για group/tour gtr technician... Φαίνεται ήταν κάποτε της μοδός μακριά μαλλιά, μακριές χορδές και μακριά παλαμάρια ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση