LouisL Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Παει καιρος που ειχαμε νεα μελη με διαφαινομενη διαθεση για συμμετοχη, και οχι του τυπου "ξερετε κανα καλο μαστορα?" ή "ποσο κοστολογειτε την κιθαρα μου σαν μεταχειρισμενη?". Και μαλιστα δυο μελη. Θετικοτατον, βεβαιως βεβαιως. Καλως τον LouisL! Ευχαριστώ Γιώργο! Καλώς σας βρήκα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 1 minute ago, LouisL said: Καλώς σας βρήκα! Για να μην λέτε ότι ήταν σατανική σύμπτωση, τον Λούη τον γνωρίζω από το 1990 που ήμασταν μαζί στο Ράδιο Ακρόπολις. Εκείνος πριν μια βδομάδα μου ανέφερε τον Πολίτη, εγώ του έλεγα περί noiz και πρασίνων ελλόγων και αλόγων, και εκείνος πήρε την απόφαση να μας επισκεφθεί. Στο άμεσο μέλλον θα αναρτήσω ένα αφιέρωμα που κάναμε μαζί στους YES πιθανόν το 1991/2. Το "Αφιέρωμα" ήταν ένας θεσμός του Ακρόπολις, όπου κάθε Κυριακή 2-5 παρουσιαζόταν ένα γκρουπ. Πολλή βιβλιογραφική δουλειά για τους κολοσσιαίους YES, και όπως καταλαβαίνετε, χρειάστηκε δύο άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LouisL Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, mitsar είπε Για να μην λέτε ότι ήταν σατανική σύμπτωση, τον Λούη τον γνωρίζω από το 1990 που ήμασταν μαζί στο Ράδιο Ακρόπολις. Εκείνος πριν μια βδομάδα μου ανέφερε τον Πολίτη, εγώ του έλεγα περί noiz και πρασίνων ελλόγων και αλόγων, και εκείνος πήρε την απόφαση να μας επισκεφθεί. Στο άμεσο μέλλον θα αναρτήσω ένα αφιέρωμα που κάναμε μαζί στους YES πιθανόν το 1991/2. Το "Αφιέρωμα" ήταν ένας θεσμός του Ακρόπολις, όπου κάθε Κυριακή 2-5 παρουσιαζόταν ένα γκρουπ. Πολλή βιβλιογραφική δουλειά για τους κολοσσιαίους YES, και όπως καταλαβαίνετε, χρειάστηκε δύο άτομα. 30/9/1990! Έχω τις χειρόγραφες σημειώσεις για το αφιέρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Nice! Θα τις σκανάρουμε και αυτές για το site που θα φτιάξουμε. Παραδόξως δεν είχα γράψει ημερομηνία στις κασέτες... Ενώ οι άλλες μου ηχογραφήσεις όλες έχουν. Επεξεργασμένο 13 Μαρτίου 2021 από mitsar Jeesus Christ - Thirty years (UK) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, mitsar είπε Στο άμεσο μέλλον θα αναρτήσω ένα αφιέρωμα που κάναμε μαζί στους YES πιθανόν το 1991/2. αμα σε πω τώρα ότι το 1973, επι χούντας, έκανα εκπομπή στην ΥΕΝΕΔ, με τον Κογκαλίδη (Χρυσή δισκοθήκη) και έπαιξα yes, elp και κάτι ακόμα "ακατάλληλο για την εποχή" τι θα πεις? Η κασέτα της εκπομπής υπάρχει, κάπου σε ένα πατάρι φίλου και προσπαθώ με χίλιους τρόπους να τον κάνω να την κατεβάσει... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εδώ μια δουλειά του Jim Politis, του 2017 (χωρίς δικό μου σχόλιο αφού τυχαίνει να είναι ξάδελφος μου και πιθανώς να μην έχω αντικειμενική κρίση.. ) Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου 2021 από musician 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, mitsar είπε Εγώ θα ήμουν πολύ περήφανος αν είχα τέτοιο ξάδερφο Έπεσε το μάτι μου στο topic,διάβασα κι αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση