dimsonic Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Αλανιάρα Τσιπούρα είπε Εγώ φυσικά, και το γέννησα μόλις τώρα. Είμαι 62 ετών και παράγω σοφία! δε μας κάνεις. 30ρηδες και κάτω θέμε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, dimsonic said: δε μας κάνεις. 30ρηδες και κάτω θέμε... Σας κάνω, γιατί συμμετέχω, και συμμετέχω, άρα υπάρχω (! αυτό το είπε άλλος) Επίσης, γιατί τόσος σωβινισμός; Οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην παρέα μας; Οι 30άρισσες και κάτω έχουν όλη τη γλύκα. Προς Admins: Υπάρχει καμία εικόνα για την αναλογία ανδρών/γυναικών στο noiz? Επεξεργασμένο 12 Μαρτίου 2021 από Αλανιάρα Τσιπούρα no woman no cry (δις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Αλανιάρα Τσιπούρα είπε Υπάρχει καμία εικόνα για την αναλογία ανδρών/γυναικών στο noiz? Μόνη μου κι όλοι σας. Σας έχω λέμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μόνη μου κι όλοι σας. Σας έχω λέμε. Πολακη; 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Μην ξεχασουμε την αναλογια τζαζ/ροκ... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε Πόσους έχουμε κάτω των 30 ;; Δεν παίζουν μουσική αυτοί ;; Εγώ όταν μπήκα στο noiz ήμουν κάτω από 30. Και μετά τα 40 έγινα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πολακη; Πουλάκι εννοείς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Εγώ όταν μπήκα στο noiz ήμουν κάτω από 30. Εγώ είμαι 17μιση χρονών, και είμαι στο noiz ενεργό μέλος καμιά 12 χρόνια, αλλά το παρακολουθούσα 6-7 χρόνια πριν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Αλανιάρα Τσιπούρα είπε Ο cos_dr τι παίζει? 3 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε V-Synth G-Spot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εγώ είμαι 17μιση χρονών, και είμαι στο noiz ενεργό μέλος καμιά 12 χρόνια, αλλά το παρακολουθούσα 6-7 χρόνια πριν. εγώ μπήκα ατάλαντος και θα βγω μουσικαράς. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση