blue Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Έχω κάποιες απορίες, που κανονικά θα μπορούσα να βρω μέσω του site της Arturia, αλλά θα ρωτήσω εδώ μήπως έχει κάποιος ευκολα πρόχειρες τις απαντήσεις 1) με έχει ψήσει το mellotron που έβγαλε σχετικά πρόσφατα η Arturia, να το αγοράσω σκέτο (είναι καλό για μέταλ?)? Eπίσης, είμαι σίγουρος οτι θα μου αρέσει και το jupiter και ενδεχομένως και το juno. Αξίζει να τα αγοράζω σιγά σιγά χωριστά ή υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος, όπως: 2) να πάρω το Keylab Essentials 61 που με ψήνει και δίνει μαζί το Analog Lab? 2β) αν πάρω το Essentials, μετά μπορώ να κάνω upgrade στο V collection ή πρέπει να το αγοράσω από την αρχή? 3) με ό,τι τρόπο κινηθώ, πόσες άδειες αγοράζω (δλδ σε πόσους υπολογιστές μπορώ να τα έχω? => κοινώς, μπορώ να αγοράσω μία φορά αλλά να τα μοιραστώ με έναν φίλο μου?) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Απ΄ 'όσο καταλαβαίνω το Analog lab V είναι η νέα έκδοση του analog lab 4 με ευκολότερο μενού και κάποια καλούδια. Το εγκατέστησα κανονικά με την άδεια που μου έδωσε η arturia αγοράζοντας το Keylab Essential 49. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά μου έλεγε ότι είχε περισσότερες από μια φορές να το εγκαταστήσω αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσες ήταν (το ψάχνω αλλά δεν το βλέπω τώρα). Δεν έχω δοκιμάσει να το τρέξω ταυτόχρονα σε 2 μηχανήματα. Δεν είμαι πληκτράς αλλά στα δικά μου αυτιά τα περισσότερα όργανα που έχει το analog lab 4 ακούγονται άριστα και το Stage-73 V που πάει μαζί είναι πολύ καλό. Σε δοκιμή που έκανα με το Keyscape δεν βρήκα μεγάλες διαφορές και ο πιανίστας μας το ίδιο. Είναι το βασικό μας εργαλείο για πλήκτρα και είμαστε ικανοποιημένοι. Το μόνο που λείπει είναι τα ορχηστρικά. Όλα τα όργανα που έχει είναι ουσιαστικά snapshots κάποιων presets για να πειράξεις τα presets πρέπει να αγοράσεις τα όργανα. Τα 2 όργανα που έδινε μαζί ήταν το mini v3 (Minimoog) και το stage 73 v (Rhodes) δε γνωρίζω αν τα δίνει ακόμα στο πακέτο. Γενικά πολύ καλό deal και το πλήκτρο είναι συμπαθέστατο και τα δώρα μόνο άξιζαν τα χρήματα. Εάν είσαι ψημένος πέρνα να το δοκιμάσεις και να πιούμε καφεδάκι. Επεξεργασμένο 17 Μαρτίου 2021 από panorios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! σαν αίσθηση το essentials μας αρέσει λοιπόν? Ως τώρα παίζω με το keystep και όταν έχω όρεξη συνδέω το yamaha p35 ως κοντρολερ οι απαιτήσεις μου είναι πολύ χαμηλές, πιο πολύ με ενδιαφέρει η έτοιμη συνδεσιμότητα που έχει με το software https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, blue είπε πιο πολύ με ενδιαφέρει η έτοιμη συνδεσιμότητα που έχει με το software Ξεχνάς να σετάρεις, είναι όλα έτοιμα, μεγάλη υπόθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση