ex-Dr. No Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Η πένα νο1 είναι ενδιαφέρουσα, περνάς τον αντίχειρα μέσα για να μη σου πέφτει. Αλλά και η 2 φαίνεται καλή, είναι για γρήγορο παίξιμο? τι ήχο να βγάζει άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 η 1 δεν πέφτει με τίποτα. Είναι εξαιρετική για αυτοσχεδιαζόμενη τζαζ. Η 2 έχει οξύ και διαπεραστικό ήχο από τη μία πλευρά και στρογγυλεμμένο μεταλλικό από την άλλη. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 On 3/7/2021 at 10:30 PM, npap said: ρε μπας και είσαι το κουνιαδάκι μου?... πλάκα πλάκα τώρα, αλήθεια τον λένε Μιτς και παίζει μπάσο... Σορρυ, μόλις τώρα είδα τα post αυτά... Ναι είμαι Mits και παίζω (γρατζουνάω) άταστο μπάσο και ακούω και βλέπω jazz fusion (και όχι μόνο). Αλλά στην Θεσ/νίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, mitsar είπε Σορρυ, μόλις τώρα είδα τα post αυτά... Ναι είμαι Mits και παίζω (γρατζουνάω) άταστο μπάσο και ακούω και βλέπω jazz fusion (και όχι μόνο). Αλλά στην Θεσ/νίκη. ενδιαφέρουσα σύμπτωση (πλην τόπου και φαντάζομαι και ηλικίας)... ούτε τo Mits ούτε το μπάσο και η jazz fusion είναι συνήθη στα καθ ημάς, πόσο μάλλον ο συνδυασμός... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2021 1 minute ago, npap said: ενδιαφέρουσα σύμπτωση (πλην τόπου και φαντάζομαι και ηλικίας)... ούτε τo Mits ούτε το μπάσο και η jazz fusion είναι συνήθη στα καθ ημάς, πόσο μάλλον ο συνδυασμός... Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, mitsar είπε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ... Οσο ζω, μαθαινω. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Καλές δε λέω (έχω και γω το σετάκι) αλλά πιο cool πένες από αυτές δε θα βρεις..... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2021 1 hour ago, leon7pap said: Καλές δε λέω (έχω και γω το σετάκι) αλλά πιο cool πένες από αυτές δε θα βρεις..... Ο καπιταλισμός και οι τράπεζες είναι ο Αντίχριστος, συνεπώς αυτές οι πένες είναι οι καταλληλότερες για Death Metal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση