dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 δεν θα έλεγα ότι είναι ανακάλυψη, αλλά έχει ενδιαφέρον. Ψωνισα προχτες κάτι εργαλεία για να ανοίξω το λαπτοπ μου. Μέσα στα διάφορα έχει και δυό....πένες. Είναι σκληρές και έχουν βολικές για τα γούστα μου και ίδιες παντού μύτες (τέλος πάντων για τα παλιά γούστα μου γιατί τελευταία δεν χρησιμοποιώ). Η μία μάλιστα έχει πολύ βολικό διαμορφωμένο σχήμα για να κάθεται ο αντίχειρας και να σε ασφαλίζει αν είσαι τυπικός pick dropper. Όποιος θέλει δοκιμάζει ...με ένα σμπάρο να δει πόσα τριγώνια θα πιάσει. Ακόμα και να μη θες να ανοίξεις λαπτοπ ή κινητό τα υπόλοιπα εργαλεία, κατσαβιδάκια κλπ ένα τάληρο το κάνουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Was the pun intended? *τρυγώνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, mitsar είπε Was the pun intended? *τρυγώνια Λεω κατσε να μπει ο Μητς να τον τεσταρω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Αλλα ηταν υποσυνειδητη σκεψη με το τριγωνικο σχημα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 ROFL!!! και σε αυτό λάθος ορθογραφία, είναι Mits ή Μιτς (και όχι βλάχικο Mitch) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, mitsar είπε ROFL!!! και σε αυτό λάθος ορθογραφία, είναι Mits ή Μιτς (και όχι βλάχικο Mitch) πως εκ του Μήτσου κατήντησε Μιτς? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsar Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 δεν είναι κατάντια, είναι κατάκτηση: έχω γνωμάτευση του Μπαμπινιώτη ότι αποτελεί ακριβή μετάφραση του Mits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, mitsar είπε δεν είναι κατάντια, είναι κατάκτηση: έχω γνωμάτευση του Μπαμπινιώτη ότι αποτελεί ακριβή μετάφραση του Mits Ειναι συγκεκομμενος τυπος του Μητσος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 ρε μπας και είσαι το κουνιαδάκι μου?... πλάκα πλάκα τώρα, αλήθεια τον λένε Μιτς και παίζει μπάσο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, npap είπε ρε μπας και είσαι το κουνιαδάκι μου?... πλάκα πλάκα τώρα, αλήθεια τον λένε Μιτς και παίζει μπάσο... ... και ακούει και jazz fusion .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση