gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Να 'στε καλα ωρε παλικαρια! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Γιώργο άψογος ....οπως πάντα ....στη boss gt100 τι μου προτείνεις για να πλησιάσω τον ήχο σου????? i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, vasilisgeo72 είπε στη boss gt100 τι μου προτείνεις για να πλησιάσω τον ήχο σου????? Βασιλη, δεν ξερω τι εφε εχει η gt100. Να σου πω στο περιπου τι μπορεις να χρησιμοποιησεις. Πρωτα λιγο ελαφρυ compression (εαν δεν εχει το απαιτουμενο comp/sustain ο ηχος σου), μετα ενα tube screamer με vol 10, tone 0, gain 0, και τελος ενα πεταλι od/light distortion τυπου ds1,ocd,bd2 (θες πεταλι με "παχυ" ηχο με το gain περιπου στη μεση). Επισης, εχει υποψη οτι και οι μαγνητες παιζουν μεγαλη σημασια στην καθαροτητα και στο "δαγκωμα" που εχει ο ηχος". Παιξε εαν μπορεις με οτι πιο low output εχεις σε διπλοπηνιους. Μην ξεχασεις delay (ελαφρυ) και reverb στο τελος. (Ο δικος μου ηχος προερχεται απο πεταλια στο καθαρο καναλι του HT1R, συνδεδεμενο με emulated output στην καρτα ηχου. Επισης, στο daw εχω παναρει δεξια-αριστερα την κιθαρα, και το δεξια εχει μια ελαχιστη καθυστερηση και διαφορα στο pitch. Λεπτομερειες...) Επεξεργασμένο 24 Μαρτίου 2021 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2021 Άψογα ευχαριστώ Γιωργο!!!! 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση