gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Μιας και πήραμε εργολαβία τον Santana, πάρτε άλλο ένα cover. Your browser does not support the HTML5 audio tag Europa.mp3 5 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Ωραίος ρε Γιώργο όπως πάντα αυτό το κομμάτι ενώ το έχω... δεν μου αρέσει ο τρόπος που το κλείνω ...και μου έδωσες τη λύση.... υπέροχος όπως πάντα ο ήχος πολύ ωραίος ... 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Χαιρομαι που σου αρεσε και χαιρομαι που βρηκες τη λυση. Γενικοτερα, υποστηριζω οτι πρεπει να φερνουμε τα κομματια στα μετρα μας, κρατωντας τα βασικα χαρακτηριστικα τους. Αρα, λυση παντα θα υπαρχει με λιγη φαντασια. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Παιχταράς με ήχο σούπερ! Μπράβο Γιώργο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω Αποστολε! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanisatt Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταπληκτική ισορροπία. Το έκανες τελείως δικό σου αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ άκουγα καθαρά και το Santana feelin' μέσα σε όλο αυτό! Και γινόταν ανεπιτήδευτα, δεν ήταν ότι παίζεις εσύ και κάπου χώνεις τα κλισέ του Santana. Αν του βάλεις στα ψέματα λίγο echo και λίγο ήχο κόσμου θα το έχαφτα ως live του πραγματικού. Άκου ένα παράδειγμα και δέξου τον ενθουσιασμό του κοινού σου !! Your browser does not support the HTML5 audio tag Europa.mp3 Επεξεργασμένο 2 Μαρτίου 2021 από Jet72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Να σαι καλα, φιλε Jet! Ενδεχομενως καποιος να το περνουσε για λαιβ του Σαντανα, για περιπου μισο λεπτο, οποτε και ξεκινουν οι ασυγχρονισμοι... Η βαρεμαρα μου και η αδυναμια μου στο να κατσω να κοπιαρω το οτιδηποτε, με σπρωχνει στο να παιζω με εναν δικο μου τροπο τις οποιες γνωστες μελωδιες παιζω κατα καιρους. Τα παιζω οπως τα εχω μεσα στο μυαλο μου. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Σούπερ,εκτελεση,ηχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2021 Μπράβο Γιώργο.πολυ ωραιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση