Προς το περιεχόμενο

Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευδόκιμος - Ωδείο Όπερα Αθηνών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, fusiongtr είπε

αναρωτιέμαι όμως γιατί ρωτάει τότε

AN μαζευόντουσαν αρκετά καλά σχόλια σίγουρα θα το σκευτόμουν πιο σοβαρά. Επίσης, περιέργεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Ρε παιδιά, αφενός νομίζω ότι παρεξηγήσατε τον Γιώργο.

Ο άνθρωπος ήθελε να πει ότι το αναγνωρισμένο πτυχίο, είναι ένα συν στις δυνατότητες του σπουδαστή αργότερα στην ζωή του.

Δεν είπε να πάει κάποιος σε κάποιο ίδρυμα ειδικά γι' αυτό.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης είπε την ουσία .... "δόλωμα".

και εγώ αυτό κατάλαβα απο τον Γιώργο.

Τώρα γιατί τον άρπαξε ο Γιάννης έτσι...ΟΚ...το πληκτρολόγιο πολλές φορές δεν μεταφέρει ούτε τις δικές μας ιδέες ούτε του άλλου

με σήμα το μπιφτέκι

1 ώρα πριν, dimsonic είπε

Τώρα γιατί τον άρπαξε ο Γιάννης έτσι...ΟΚ...το πληκτρολόγιο πολλές φορές δεν μεταφέρει ούτε τις δικές μας ιδέες ούτε του άλλου

Για να μην παρεξηγηθεί το πράγμα, δε το πήρα σαν άρπαγμα, αντιθέτως, συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη σε όλα όσα είπε.

Απλά, αυτό:

11 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Ο άνθρωπος ήθελε να πει ότι το αναγνωρισμένο πτυχίο, είναι ένα συν στις δυνατότητες του σπουδαστή αργότερα στην ζωή του.

Δεν είπε να πάει κάποιος σε κάποιο ίδρυμα ειδικά γι' αυτό.

• Like 1

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

όπως βλέπεις....ο καθένας κατάλαβε ό,τι ήθελε.

Αυτά έχει το πληκτρολόγιο?

Αμα δεν έβαζα τη φάτσα τώρα μπορεί να λέγατε κι όλας "θύμωσε αυτός"...

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

• 3 χρόνια αργότερα...

Τελικα εμαθε κανενας τιποτα αμα ειναι αξιοπιστοι?

Εκανε κανενας το σεμιναριο/μαθημα?

Με πηραν το καλοκαιρι να μου κανουν προσφορα 50 ευρω και μετα βγαλανε παλι προσφορα τον Σεπτεμβρη 30 ευρω.

Eίχα επικοινωνήσει μαζί τους πριν κάνα χρόνο, γιατί έψαχναν καθηγητές για ένα από τα σεμινάρια τους. Εγώ παράλληλα έψαχνα ένα φορέα να φιλοξενήσει ένα σεμινάριο που ετοιμάζω. Έκανα ένα Skype με το "διευθυντή", ένα άτομο μικρής ηλικίας, που δεν καταλάβαινε σχεδόν τίποτα από ότι του έλεγα...Φυσικά δεν με ξαναπήραν ποτέ.

Ας το δούμε λίγο οικονομικά...

30 ευρώ Χ 14 μήνες = 420 ευρώ - 56 δίωρα μαθήματα - Να παίρνει τα μισά ο καθηγητής και τα αλλά μισά ο Ευδόκιμος?...

Με 10 δηλαδή φοιτητές, ο καθηγητής παίρνει στη καλύτερη 37 ευρώ/ώρα (τόσο δεν βγαίνει?)

1) 14 μήνες δεν είναι λίγο (να κάνεις κανένα 2ωρο τη φορά?)

2) Ο Καθηγητής πρέπει να γράψει το μάθημα για να γεμίσει 112 ώρες...και δεν είναι λίγο 14 μήνες...και δεν βλέπω πώς διασφαλίζεται στα πνευματικά του δικαιώματα.

3) Η πιστοποίηση που λέει είναι QTL ACTA (εάν κατάλαβα καλά), δεν ξέρω εαν είναι κρατικά αναγνωρισμένη

https://acta-edu.gr/certificate/quality-training-label/

4) Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (του Ευδόκιμου) για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους (που το πληρώνουν 350 ευρώ, όσο και το σεμινάριο δηλάδη!)

5) Δεν είδα πουθενά (μπορεί να κάνω λάθος) το όνομα και το βιογραφικό του Καθηγητή

Αυτά....

Επεξεργασμένο από marathon
  • Like 2

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου