Προς το περιεχόμενο

Refinish κιθαρας

marioG542

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου την περασα 7-8 χερια tung oil ειδα οτι δεν εκανε καποιο στρωμα το λαδι και δεν επαιρνα καποια γυαλαδα! Παρολο που την αφηνα ενα 24ωρο αναμεσα στα χερια δε στεγνωνε επαρκώς και συνεχισε να τραβαει ολο το λαδι, οποτε κ αποφασισα να αλλαξω συνθηκες στεγνωματος (εξωτερικος αεριζομενος χωρος)! Με το που την εβγαλα εξω αρχισε να ξερναει το περιττό λαδι που ειχε τραβηξει! Αφου λογικα οταν ξερασει ολο το λαδι κ στεγνωσει πως να συνεχισω; Περασμα παλι στις νεες συνθηκες ή καποια αλλη τεχνικη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, marioG542 είπε

Αφου την περασα 7-8 χερια tung oil ειδα οτι δεν εκανε καποιο στρωμα το λαδι και δεν επαιρνα καποια γυαλαδα! Παρολο που την αφηνα ενα 24ωρο αναμεσα στα χερια δε στεγνωνε επαρκώς και συνεχισε να τραβαει ολο το λαδι, οποτε κ αποφασισα να αλλαξω συνθηκες στεγνωματος (εξωτερικος αεριζομενος χωρος)! Με το που την εβγαλα εξω αρχισε να ξερναει το περιττό λαδι που ειχε τραβηξει! Αφου λογικα οταν ξερασει ολο το λαδι κ στεγνωσει πως να συνεχισω; Περασμα παλι στις νεες συνθηκες ή καποια αλλη τεχνικη;

Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000.

Θα γίνει σαν γυαλί.

3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000.

Θα γίνει σαν γυαλί.

Δεν εχει πιασει καποιο στρωμα για να τριψω! Αν τριψω θα βγω φυσικο ξυλο! Ειναι σαν να την εχω περασει ενα χερι λαδι!

Επεξεργασμένο από marioG542

Μόλις τώρα, marioG542 είπε

Δεν εχει πιασει καποιο στρωμα για να τριψω! Αν τριψω θα βγω ξυλο! Ειναι σαν να την εχω περασει ενα χερι λαδι!

Το ντουκοχαρτο είναι γυαλιστικο περισσότερο παρά αφαίρεσης κάποια επιφάνειας.

Το νο5000 και το 7000 δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν κάτι τέτοιο.

Αυτό που σου λέω το έχω δοκιμάσει πάνω στο μπράτσο αφού το έχω περάσει με λάδι (ελαιόλαδο)

Δοκίμασε το σε ένα σημείο και θα δεις πως θα βγει.

Θα το αφησω καμια βδομαδα να βγαλει οτι ειναι να βγαλει κ να στεγνωσει κ θα δω μετα πως θα το προχωρήσω! Λογικα αν αρχισω παλι να την περναω με tung oil θα αρχισει παλι να τραβαει οποτε βλέπουμε!

Τελικα δεν την περασα αλλο στρωμα γιατι και μου αρεσει ετσι και δε βοηθαει και ο καιρος τωρα! Ισως καλοκαιρακι να την περασω παλι!

Και καπως ετσι αρχισε το δεσιμο...

Καινουρια κλειδια, καινουρια ηλεκτρικα, roller string tree, tortoise pickguard, tonerider city limits pickups! 

IMG_20210323_104407.jpg

IMG_20210323_121941.jpg

IMG_20210323_122005.jpg

IMG_20210323_121945.jpg

IMG_20210323_122043.jpg

Επεξεργασμένο από marioG542
  • Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου