mitsar Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Φτου να μη την ματιάσω, έχει ακριβώς το φυσικό χρώμα ξύλου που μου αρέσει. Με λίγη φαντασία την βλέπω κοκκινομάλλα :-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Αφου την περασα 7-8 χερια tung oil ειδα οτι δεν εκανε καποιο στρωμα το λαδι και δεν επαιρνα καποια γυαλαδα! Παρολο που την αφηνα ενα 24ωρο αναμεσα στα χερια δε στεγνωνε επαρκώς και συνεχισε να τραβαει ολο το λαδι, οποτε κ αποφασισα να αλλαξω συνθηκες στεγνωματος (εξωτερικος αεριζομενος χωρος)! Με το που την εβγαλα εξω αρχισε να ξερναει το περιττό λαδι που ειχε τραβηξει! Αφου λογικα οταν ξερασει ολο το λαδι κ στεγνωσει πως να συνεχισω; Περασμα παλι στις νεες συνθηκες ή καποια αλλη τεχνικη; http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, marioG542 είπε Αφου την περασα 7-8 χερια tung oil ειδα οτι δεν εκανε καποιο στρωμα το λαδι και δεν επαιρνα καποια γυαλαδα! Παρολο που την αφηνα ενα 24ωρο αναμεσα στα χερια δε στεγνωνε επαρκώς και συνεχισε να τραβαει ολο το λαδι, οποτε κ αποφασισα να αλλαξω συνθηκες στεγνωματος (εξωτερικος αεριζομενος χωρος)! Με το που την εβγαλα εξω αρχισε να ξερναει το περιττό λαδι που ειχε τραβηξει! Αφου λογικα οταν ξερασει ολο το λαδι κ στεγνωσει πως να συνεχισω; Περασμα παλι στις νεες συνθηκες ή καποια αλλη τεχνικη; Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000. Θα γίνει σαν γυαλί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000. Θα γίνει σαν γυαλί. Δεν εχει πιασει καποιο στρωμα για να τριψω! Αν τριψω θα βγω φυσικο ξυλο! Ειναι σαν να την εχω περασει ενα χερι λαδι! Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2021 από marioG542 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, marioG542 είπε Δεν εχει πιασει καποιο στρωμα για να τριψω! Αν τριψω θα βγω ξυλο! Ειναι σαν να την εχω περασει ενα χερι λαδι! Το ντουκοχαρτο είναι γυαλιστικο περισσότερο παρά αφαίρεσης κάποια επιφάνειας. Το νο5000 και το 7000 δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν κάτι τέτοιο. Αυτό που σου λέω το έχω δοκιμάσει πάνω στο μπράτσο αφού το έχω περάσει με λάδι (ελαιόλαδο) Δοκίμασε το σε ένα σημείο και θα δεις πως θα βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2021 Θα το αφησω καμια βδομαδα να βγαλει οτι ειναι να βγαλει κ να στεγνωσει κ θα δω μετα πως θα το προχωρήσω! Λογικα αν αρχισω παλι να την περναω με tung oil θα αρχισει παλι να τραβαει οποτε βλέπουμε! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα δεν την περασα αλλο στρωμα γιατι και μου αρεσει ετσι και δε βοηθαει και ο καιρος τωρα! Ισως καλοκαιρακι να την περασω παλι! Και καπως ετσι αρχισε το δεσιμο... Καινουρια κλειδια, καινουρια ηλεκτρικα, roller string tree, tortoise pickguard, tonerider city limits pickups! Επεξεργασμένο 23 Μαρτίου 2021 από marioG542 1 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση