loucas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε έχω την εντύπωση ότι δεν έχω έρθει ποτέ....δυστυχώς. Δηλαδή πέρασα σίγουρα, αλλά δεν σταμάτησα Life is too short Dim for a bad ...souvlaki. Να έρθεις τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 σουβλάκι με πιάνο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Εννοείται με πιάνο και το σουβλάκι πιάνω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Μπράβο ΛΟΥΚΑ!!!! Ωραία παρουσίαση!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Μπράβο ΛΟΥΚΑ!!!! Ωραία παρουσίαση!!!!!!! Κώστα εσείς οι Αθηναίοι είστε κοντά .Περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λειβαδια 2007 Και γαμω τις πολεις.... Παντα καναμε μια σταση (καθ οδον για Ελάτεια οταν πηγαιναμε για Πασχα καθε χρονο στον παππου και τη γιαγια) να δουμε μερικους συγγενεις και στη Λιβαδεια!Το σουβλακι της ειναι λιγοτερο νοστιμο απ οτι φημιζεται....και οι ομορφιες της σαν πολη πολυ περισσοτερες απ οσες κανεις νομιζει!!! Αν πατε Λιβαδεια να φατε στο εστιατοριο "Ζαππειον"....και να κοιμηθειτε στο ξενοδοχειο "ΕΡΑΤΩ".... Υγ....ειναι του θείου μου!!!!! Χαχαχχααχαχα!!!! Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, loucas είπε Κώστα εσείς οι Αθηναίοι είστε κοντά .Περιμένω. Θα ανέβω να φορτίσω και την μπαταρία απ το αμάξι. Πολύ ωραίο το οδοιπορικό. Επιτέλους είδα κάτι καλό έστω και μέσω web στην τηλεόραση αυτές τις μέρες που μου αγαλλίασε την ψυχή γιατί αυτές τις μέρες νιώθω αναγούλα από τα πολιτικά ρεπορτάζ της τηλεόρασης. χαχαχαχαχαχαχ Με ηρέμησε, το είδα και ηρέμησα. να σαι καλά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, leon7pap είπε Λειβαδια 2007 Και γαμω τις πολεις.... Παντα καναμε μια σταση (καθ οδον για Ελάτεια οταν πηγαιναμε για Πασχα καθε χρονο στον παππου και τη γιαγια) να δουμε μερικους συγγενεις και στη Λιβαδεια!Το σουβλακι της ειναι λιγοτερο νοστιμο απ οτι φημιζεται....και οι ομορφιες της σαν πολη πολυ περισσοτερες απ οσες κανεις νομιζει!!! Αν πατε Λιβαδεια να φατε στο εστιατοριο "Ζαππειον"....και να κοιμηθειτε στο ξενοδοχειο "ΕΡΑΤΩ".... 2 ώρες πριν, leon7pap είπε Υγ....ειναι του θείου μου!!!!! Χαχαχχααχαχα!!!! Το Ερατώ...έκλεισε....τουλάχιστον θα φάτε κάπου. Για τον ύπνο sleeping bag .Είδες φιλοξενία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ ωραίο Λουκά, μπράβο!! Την επόμενη φορά που θα έρθω θέλω ξενάγηση! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, makam είπε Πολύ ωραίο Λουκά, μπράβο!! Την επόμενη φορά που θα έρθω θέλω ξενάγηση! Ευχαριστώ Μάκη. Μας έχεις τιμήσει στήν πόλη μας και μάλιστα έπαιξες και δίπλα στον μύλο του "Αχμετ Μπέη" . Να έρθεις και πάλι. Επειδή όπως είδες τα νερά είναι ήρεμα , φέρε και κανένα "σκάφος" και σε μένα για καμιά "βόλτα" . Εκείνο με την L5 μηχανή. Ξέρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση