fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Εαν είσαι κιθαρίστας να κουρδιζεις με τέρμα τον ενισχυτή Έλα τώρα ..... Σιγά μην κουρδίσω κιόλας .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Διαβάζω συνέχεια τις αγγελίες αντί να παίζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Έλα τώρα ..... Σιγά μην κουρδίσω κιόλας .... Η ερώτηση είναι......αν ήθελες, θα μπορούσες; 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Θεωρείτε εαυτούς μουσικούς ή απλά οργανοπαίχτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, gmoukou είπε Η ερώτηση είναι......αν ήθελες, θα μπορούσες; Γι' αυτό υπάρχουνε οι βοηθοί ασούμε. Το θέμα είναι να έχεις πολλές κιθάρες. Για να παίρνεις μετά μια κουρδισμένη, μέχρι να την κουρδίσει ο παλικάρης. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dr. No είπε Θεωρείτε εαυτούς μουσικούς ή απλά οργανοπαίχτες? Παιχταράδες .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Αυτοί που σου έβαλα , και οι περισσότεροι σαν και αυτούς για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν κάνουν καν....ασκήσεις :) Δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου ασκηση στο οργανο. Λες να γινω σαν και αυτους? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου ασκηση στο οργανο. Εγώ παλιά έπαιζα πάγκο στο όργανο. Αλλά όταν έπιασα μπάρα, παράτησα τα όργανα τελείως. Μπάρα και αλτήρες μόνο. Τα όργανα είναι σκέτη απάτη ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Το επομενο βημα, να ξερεις, ειναι τα λαστιχα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Ε καλά, αυτά ασούμε τα παίζουμε στα δάχτυλα στην κυριολεξία όμως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση