Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειχα μερικα βινύλια (Aqualung, Thick as a Brick, Too Old to Rock 'n' Roll - Too Young to Die, Songs from the Wood, Heavy Horses), αλλα αυτο που ειχα λιωσει ηταν το Live Bursting Out, με τον Barriemore Barlow στα τυμπανα να μου παιρνει τα σωβρακα με ολη του την παρουσια στο Live, αλλα ειδικοτερα με αυτο το ανεπαναληπτο pattern και brake στο No Lullaby. (απο το 1'.02") Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Είστε μάλλον πιο προχωρημένοι από εμένα - και για να σας πω την αλήθεια, τα 3 μόνα άλμπουμ τους που άκουγα ολόκληρα ήταν το Minstrel in the Gallery, το Aqualung και το Thick as a Brick (με αυτήν τη σειρά προτίμησης). Να σας αφιερώσω το παρακάτω, που μου αρέσει να γρατζουναω με τον πολύ πρωινό καφέ (χωρίς capo και απο το 7ο μέτρο και μετά ) Διάρκεια: 1.17 Στίχοι: On Preston platform Do your soft shoe shuffle dance Brush away the cigarette ash that's Falling down your pants And then you sadly wonder Does the nurse treats your old man The way she shouldShe made you tea Asked for your autograph What a laugh Πηγή έμπνευσης: (αντιγράφω) Ian had been visiting his father, seriously ill in hospital in Blackpool. Whilst waiting for a connecting train to London, at Preston station (Lancashire), he sketched this song, about the experience of visiting. He may have been joking, but Ian claimed the song would have been longer, but the train arrived! ΜΦΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ειχα μερικα βινύλια (Aqualung, Thick as a Brick, Too Old to Rock 'n' Roll - Too Young to Die, Songs from the Wood, Heavy Horses), αλλα αυτο που ειχα λιωσει ηταν το Live Bursting Out, με τον Barriemore Barlow στα τυμπανα να μου παιρνει τα σωβρακα με ολη του την παρουσια στο Live, αλλα ειδικοτερα με αυτο το ανεπαναληπτο pattern και brake στο No Lullaby. (απο το 1'.02") Ξεχασες το kilt Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση