SibLt Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Από την εποχή που τα "παλιάς κοπής" όντα άκουγαν τα βινύλια ολόκληρα, μπρος και πίσω, και πολλές φορές - Κανείς που τους γουστάρει? Καλησπέρες φίλτατοι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Α΄τάξη του Γυμνασίου ...( και έχω το βινύλιο ..από τότε ) το L.P τους ''Heavy Horses''... Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 από musician 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. 2 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995. Έχω σε βινύλιο και το παρακάτω 2πλό lp που εκτός από αριστούργημα έχει και ένα κάρο €. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. το έχω 45άρι και 33άρι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 και εγω living in the past αν και ειμαι αλλης κατευθυνσης 1 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Solitude Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Σπουδαίο LP είναι και το Stand Up παιδες, αν και ελαχιστα θυμιζει rock συγκρόητμα. Πολυ παραξενο που πήγε στο νουμερο 1 του chart στη Μεγ. Βρετανία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες και ενας απο τους πιο underrated κιθαριστες ever (Martin Barre).Εχω ολα τους τα LP απο το πρωτο μεχρι το Stormwatch, μετα σταματησα να τους παρακολουθω. 3 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Nestoras είπε Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. εγο ιμε πΑνκΣ δαιν μαιτρο. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση