johndelover Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας. Εχω την καρτα ηχου : Behringer UMC 404HD. Οταν βλεπω βιντεο στο youtube μου κανει παρασιτα ο ηχος. Οταν διαλεγω ενα αλλο tab στον browser και οχι αυτο του youtube ο θορυβος σταματαει. Εχω δοκιμασει τους πιο γνωστους browsers (chrome , firefox , edge..) και εχω το ιδιο προβλημα. Ωστοσο οταν γραφω μουσικη στο DAW μου , δεν εχω κανενα προβλημα. Εχει αντιμετοπισει κανεις το ιδιο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Περίεργο, δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει η κοπέλα https://windowsreport.com/youtube-audio-renderer-error/ Εάν δεν βγάλεις άκρη πες να το ψάξουμε. Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα! Panorios ευχαριστω για το ενδιαφερον. Τελικα απλα αλλαξα usb port και ολα δουλευουν οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΔΥστυχως μετα απο ενα απλο restart παλι τα ιδια. Στον chrome ο ηχος ειναι χαλια. Ευτυχως στον firefox τα πραγματα ειναι καλυτερα. Ωστοσο οταν αλλαζω tabs στον firefox ακουγεται ενα στιγμιαίο κρακ. Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 από johndelover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 τι ρυθμίσεις έχεις στην κάρτα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 44100hz 16bit (CD quality) 512 samples buffer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Παντως το παραξενο ειναι οτι ο ηχος στο DAW μου (Studio One 5 Proffesional) ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 δωσε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις του asio με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 γιατί λεει asio not active? το safe mode το δοκίμασες? τα άλλα menu (staus / format) τι λένε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση