solega Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Σήμερα επέστρεψε στα χέρια μου κούκλα και υγειεστατη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manitsa7 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 πολυ ωραια!! καλοπαιχτη! http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2021 Προκλητικότατη! Καλόπαιχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2021 Έχω κάνει και γω παρόμοια επισκευή σε φθηνό κιθάρα και μετά την κόλληση έσκαψα με το ρούτερ από την πάνω πλευρά του headstock -στο μαύρο- και έβαλα δύο λεπτές παραληλόγραμμες καβίλιες από κελεμπέκι αριστερά και δεξιά από το truss rod μετά το ξανά έβαψα με προσοχή και λούστρο τοπικά ήταν η δεύτερη φορά που έσπασε στο ίδιο σημείο-μαόνι σαν άχυρο- και έπρεπε να στεριώσει καλύτερα της άξιζε της Heritage η ωραία επισκευή, καλόπαιχτη! εγώ θα τις άλλαζα τα κλειδιά με άλλα ελαφρύτερα, αυτά ευθύνονται για το σπάσιμο... Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, nasokosm είπε Έχω κάνει και γω παρόμοια επισκευή σε φθηνό κιθάρα και μετά την κόλληση έσκαψα με το ρούτερ από την πάνω πλευρά του headstock -στο μαύρο- και έβαλα δύο λεπτές παραληλόγραμμες καβίλιες από κελεμπέκι αριστερά και δεξιά από το truss rod μετά το ξανά έβαψα με προσοχή και λούστρο τοπικά ήταν η δεύτερη φορά που έσπασε στο ίδιο σημείο-μαόνι σαν άχυρο- και έπρεπε να στεριώσει καλύτερα της άξιζε της Heritage η ωραία επισκευή, καλόπαιχτη! εγώ θα τις άλλαζα τα κλειδιά με άλλα ελαφρύτερα, αυτά ευθύνονται για το σπάσιμο... τι εννοεις τα κλειδια ευθυνονται για το σπασιμο? δε το επιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2021 Τα κλειδιά έχουν αρκετό βάρος και από το σοκ του πεσίματος ακόμα κι αν δεν χτυπήσει απ ευθείας στο headstock ενδέχεται να σπάσει έτυχε σε φίλο να πέσει Les Paul μέσα στη θήκη της! Επειδή φτιάχνω κιθάρες τέτοιου τύπου φροντίζω να βάζω ελαφριά κλειδιά πάντα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση