cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Εδώ θα γεράσω. Στο κτήμα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 @LKΠολύ ωραίες φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως, αν βγείς καλοντυμένος, έξω,σήμερα,σε κοιτάζουν λίγο περίεργα. Εμένα, μου αρέσουν πολύ τα καπέλα και οι τραγιάσκες. Παλιά με κοιτούσαν περίεργα,με την τραγιάσκα,τώρα,που έγινε μόδα με τους "Peaky Blinders"νομίζουν ότι πας να μιμηθείς το στύλ. Την πρώτη μου τραγιάσκα, την αγόρασα, στα δεκαεννιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εδώ θα γεράσω. Στο κτήμα. Και εμενα το retirement plan εξοχή προβλέπει 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Αετός είπε @LKΠολύ ωραίες φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως, αν βγείς καλοντυμένος, έξω,σήμερα,σε κοιτάζουν λίγο περίεργα. Εμένα, μου αρέσουν πολύ τα καπέλα και οι τραγιάσκες. Παλιά με κοιτούσαν περίεργα,με την τραγιάσκα,τώρα,που έγινε μόδα με τους "Peaky Blinders"νομίζουν ότι πας να μιμηθείς το στύλ. Την πρώτη μου τραγιάσκα, την αγόρασα, στα δεκαεννιά. Φορα ο,τι θες και γραφτους εκεί που ξέρεις! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εδώ θα γεράσω. Στο κτήμα. Και κοντοβρακι και καρώ και αξυριστος(?)... Και τα 3 θα ειναι ποινικα αδικηματα στην νεα δημοκρατια της Βαϊμαρης που θα ιδρυσουμε με τον @LK οταν τον παρω μαζι μου στη Fassanenstrasse μολις συνταξιοδοτηθω και αποσυρθω εκει... Ακομα και για πΣωνια στο μαναβη να κατεβαινουμε θα ειμαστε ντυμενοι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ετσι 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Θα δώσουν επιδοτήσεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 @LKΕννοείται.Χρόνια τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Αετός είπε Η αλήθεια είναι πως, αν βγείς καλοντυμένος, έξω,σήμερα,σε κοιτάζουν λίγο περίεργα. κουμουνιΖμος πΕδι μου....τι περιμενεις...εδω κοψανε τα κοστουμια στη ΒΟΥΛΗ και πανε ντυμενοι με κατι μπουφαν λες και θα πανε σε κυνηγι παπιας στο...ΠαππιΓΓΟ... Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 1920-2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2021 2030 (μετά τη νέα ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση