gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Alex Raptakis Gsr600 ειναι η μηχανη? Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε - Ελαφρώς καταθλιπτηκό post - Δεν άλλαξε και πολλά ο χιονιάς... Μέσα όλη μέρα, να μην έχεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις, για μέρες, να μην ακούς τη δική σου τη φωνή από την τόση πια ησυχία. Και αυτό για μήνες, κοντεύει χρόνος δηλαδη. Τι να αλλάξει ο χιονιάς? Alex, έφτασε ο καιρός να σκεφτείς την συμβίωση! Μην μιλήσω για γάμο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Alex, έφτασε ο καιρός να σκεφτείς την συμβίωση! Μην μιλήσω για γάμο..... Το ότι έχω να κάνω σχέση 10 χρόνια, πρέπει να σου λέει κάτι. Είμαι ειδική περίπτωση. (και ποτέ δεν ήθελα να είμαι μόνος) Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 από Alex Raptakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε (και ποτέ δεν ήθελα να είμαι μόνος) Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, yameth είπε Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Δε το πιασα, αλλά δεν είμαι του κρασιού έτσι κι αλλιώς. Ένα σκέτο νεράκι παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Ήταν να κατεβώ Αθήνα κέντρο που, μέρες τώρα, προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση με έναν μουσικό, αλλά δεν κινείται τίποτα. Τρίτη ακύρωση. Πατάω Rec για άλλη μια φορά λοιπόν, μπας κι εμπνευστώ κανα χιονοτράγουδο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, yameth είπε Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Κρασι στο νερο δουλεΒει καλυτερα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις... 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε @Alex Raptakis Gsr600 ειναι η μηχανη? CBR600RR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) """μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις...""" Πρωτευουσιάνοι.... Είδαν πέντε νυφάδες χιονιού, άλλοι χάρηκαν κι'άλλοι τά'παιξαν... Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 από cigaret13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση