fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, otto## είπε αν το έκανε για σοβαρό τότε πρέπει να νοσηλευτεί. Στο ίδιο νοσοκομείο με τον θείο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε θέλω να γίνω ο party pooper αλλά εξακολουθώ να μη το βρίσκω αστείο. 'Οχι αυτό που λετε αλλά το όλο ζήτημα. Μου φαίνεται μακάβριο και ανώμαλο. Επεξεργασμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 από otto## 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε 5 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2021 Δεν θέλω καν να σκεφτώ ποια κομμάτια του θείου έχει βάλει μέσα στον ενισχυτή, μιας και αυτος είναι ενισχυτής με π@π@ρι@! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 μαλλον ζηλεψε απο καποιον που σνιφαρε τις σταχτες του πατερα του Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση