stratigos_lee Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω απλα ;D θα ηθελα ενα Synton Syrinx και τιποτα αλλο. Ετσι απλα. ωραιο...και με κουμπακια πολλα οπως μας αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electricxxx Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω απλα ;D θα ηθελα ενα Synton Syrinx και τιποτα αλλο. Ετσι απλα. ωραιο...και με κουμπακια πολλα οπως μας αρεσει Και foto για οσους δεν το ξερουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ems Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 to synton μου, εχει πουληθει. σσμ φιλτρα λιγο ωραιο αλλα προτιμω το mini μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 πληροφοριακα μηπως ξερεις που πουλανε τετοιο? γιατι στο εβαυ δεν εχω δει ποτε http://cgi.ebay.de/Waldorf-Wave_W0QQitemZ270213007234 μία απο τις σπάνιες ευκαιρίες να αποκτήσεις το θρυλικό wave :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 δε στελνει ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KEYBOARD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 σε Centennial έκδοση... τέλος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 ...Ναι καλά καταλάβατε...Μιλάω για το Concept του 95 το οποίο διέθετε και physical modeling σε αντίθεση με το σημερινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 εγω ειμαι πιο απλος και φτηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 και αυτό έχει physical modelling ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ems Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 υπαρχει ενα wave στην αγγλια 4000 λιρες. και ενα synton μαυρο 4000 euro. επισης ενα κοκκινο synton μπορει να παιξει 4000-4500 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση