taskor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Και ενα synclavier έτσι για να φωτίζει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Αυτό το ρημάδι θα ήθελα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Ή τέλοσπάντων, για να μή ζητάω πολλά, ε........ κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα ήταν πιο εύκολο............ ::) www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
charles1 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 korg oasys και roland fantom!!!!απίστευτα πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TdR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Ζητώ συγγνώμη που το πρώτο μου post αφορά μία προσωπική δυσκολία, ζητώντας την αρωγή σας. Παρακολουθώ το forum αρκετούς μήνες τώρα, επιλέγοντας να διαβάζω παρά να συμμετέχω, μπας και ξεστραβωθώ κομμάτι με ό,τι έχει να κάνει με την μουσική τεχνολογία. Αυτές τις μέρες στήνω το πρώτο μου "home studio". Ένα όνειρο χρόνων. Έχω καταλείξει στο set up όλων, πλην των πλήκτρων... Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ένα Keyboard που θα μου δίνει δυνατότητες τόσο στην κατασκευή νέων ήχων (combos) όσο και στην απόδωση (παίξιμο - εκφραστικότητα). Για παράδειγμα το Korg M3 και το Kurzweil K2600X, προσφέρουν και με το παραπάνω τέτοιες δυνατότητες. Και εξ' όσων γνωρίζω μπορούν να διαβάζουν ήχους τρίτων εταιριών, μιας και σκοπεύω να επενδύσω σε software's. Βέβαια η τιμή και των δύο είναι αρκετά ανεβασμένη. Και το ζήτημα είναι ότι ορισμένα από αυτά που προσφέρουν, και δικαιολογούν το κόστος τους, δεν με ενδιαφέρουν (π.χ. sequencer, midi controller) καθώς θα δουλεύω με το Cubase μέσω audio - midi controller. Από την άλλη δεν βρίσκω κάποιο Keyboard με τις δυνατότητες που προσφέρουν τα δύο αυτά μηχανήματα σε ό,τι αφορά την εκφραστικότητα και τις διευκολύνσεις που προσφέρουν στην κατασκευή ηχητικών combos. Ίσως το Kurzweil PC2X, με την προσθήκη του ribbon, να είναι μια πιο οικονομική λύση. Από Fatar, Novation, Alesis δεν βρήκα τίποτε. ------------------------------------------------- Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση; Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσει κανείς τόσα χρήματα για ένα τέτοιο μηχάνημα, από την στιγμή που για μουσική βιβλιοθήκη επιλέγει να στραφεί στα software's και θα έχει ξεχωριστό controller για να χειρίζεται το DAW; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την κατανόησή σας... Χαιρετώ 'σας, TdR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Λίγο σύνθετο το θέμα που ανοίγεις φίλε TdR. Είναι σίγουρα καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο topic όπου θα μπορέσει να συζητηθεί πιο άνετα, δεν έχει πολύ σχέση με το συγκεκριμένο και σίγουρα θα λάβεις πιο σωστή βοήθεια από τα μέλη σε ένα ξεχωριστό topic... ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TdR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή πρόκειται για ένα θέμα που πολύ πιθανό είναι να μην ενδιαφέρει κάνεναν, απέφυγα να ανοίξω ξεχωριστό thread... Γι' αυτό και άδραξα της ευκαιρίας να το θέσω στο συγκεκριμένο topic -"Πλήκτρα που θα θέλατε"- κρίνοντας ότι είναι περισσότερο σχετικό από άλλα. Αν οι φίλοι που διαχειρίζονται το forum κρίνουν ότι υπάρχει λόγος να εμφανιστεί ως ξεχωριστό θέμα προς συζήτηση, ας το κάνουν. Ή μου στέλνουν ένα μήνυμα να το αλλάξω ο ίδιος. Σ' ευχαριστώ για την πρότασή σου αλλά είναι δύσκολη η θέση μου -να καταχραστώ την φιλοξενία του forum για ένα προσωπικό ζήτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή πρόκειται για ένα θέμα που πολύ πιθανό είναι να μην ενδιαφέρει κάνεναν, απέφυγα να ανοίξω ξεχωριστό thread... Γι' αυτό και άδραξα της ευκαιρίας να το θέσω στο συγκεκριμένο topic -"Πλήκτρα που θα θέλατε"- κρίνοντας ότι είναι περισσότερο σχετικό από άλλα. Αν οι φίλοι που διαχειρίζονται το forum κρίνουν ότι υπάρχει λόγος να εμφανιστεί ως ξεχωριστό θέμα προς συζήτηση, ας το κάνουν. Ή μου στέλνουν ένα μήνυμα να το αλλάξω ο ίδιος. Σ' ευχαριστώ για την πρότασή σου αλλά είναι δύσκολη η θέση μου -να καταχραστώ την φιλοξενία του forum για ένα προσωπικό ζήτημα. Φίλε μου, επέτρεψέ μου να σου επισημάνω ότι το σκέφτεσαι με λάθος τρόπο το πράγμα. Αυτό το forum (όπως και όλα τα συναφή fora ανά τον πλανήτη) υπάρχουν γιατί όλοι εμείς που συμμετέχουμε, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Μας αρέσει να μιλάμε για την αγαπημένη μας ασχολία (τη μουσική και τα εργαλεία της εν προκειμένω) και δεν το βλέπουμε σαν αγγαρεία όταν μιλάμε γι' αυτή και βοηθάμε κάποιον άλλο που χρειάζεται μια επιπλέον γνώμη σε κάτι. Άνοιξε ένα νέο θέμα και είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα είναι καλύτερα για σένα αλλά και για όλο το forum! ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TdR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 OK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 αφου θελεις να ασχοληθεις και με software θα σου προτεινα το ΝΕΚΟ το οποιο ειναι και υπολογιστης μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electricxxx Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω απλα ;D θα ηθελα ενα Synton Syrinx και τιποτα αλλο. Ετσι απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση