trolley Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Γκρρρρρ kontras..... γκρρρρρ.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Πολυ ωραιο το set up σου Wow!. Ευχαριστώ' date=' αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσω, οπότε μάλλον θεωρητική είναι η προτίμησή μου. Και οι δικές σας ωραίες είναι, μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ γιατί ωρέ; Ωραία λαμπιόνια έχει :))) Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Θα τα άναβα' date=' και θα είχα και δωρεάν μπλιμπλικοειδή φωτισμό :)[/quote'] Θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Γκρρρρρ kontras..... γκρρρρρ.... Μα...Ούτε και για τα χριστούγεννα;;;;; :( Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Αν θυμάμαι είσαι κι εσύ αντιοεσικός ε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Λοιπον εγώ οσάν αφανης ήρωας της καθημερινότητας μας (εδς γελάμε :lol:) θα ήθελα κάτι ποιο μικρό και ποιό ευελικτο...(που να μπορώ να το κουλαντρίσω ρε αδερφε....oasys και κουραφεξαλα)....:lol: Τεσπα αυτο που θα ήθελα ειναι ενα καλό workstation του στυλ: korg triton extreme-yamaha motif es-korg tr 88 και για τρομερές ηλεκτρονικές ηχάρες: moog little phatty ή voyager (καλά και εμενα nord electro rack και ενα korg microX ευχαριστημενος είμαι ο καψερός....):lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δυό φαρφίσες με τα ηχεία τους κομπλέ. Δεν θα χρειαζόμουνα και βάσεις!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Eτσι..... :P Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Την Andromeda μόνο. (ότι άλλο θα ήθελα σε πλήκτρο το έχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Noμίζω πως έχω ήδη ό,τι θέλω: Nord Lead 2 στο πάνω σταντ και Nord Electro στο κάτω (μαζί με ένα λάπτοπ για περισσότερους ήχους, το οποίο τρέχω από τα δύο πρώτα midi channels του Lead) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση