dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Εγω συνήθως είχα το tracer δίπλα μου στον βραχίονα έτοιμο. Αλλά σε κάποια φάση είπα, ρε συ τι πλήρωσα το rode, για να έχω και να ηχογραφώ καθημερινά με το tracer? Οπότε το έχω πλέον στημένο δίπλα μου 7/24, αλλά πάντα με την κουκούλα, τα 48 τα βάζω μόνο όταν χρειάζεται, αλλά είπαμε δεν ανεβάζω πάνω από 60%. Στο 63% έχω δυσφορία ο ίδιος. Ίσως πρέπει να αρχίσω να το βάζω στο συρτάρι πάντως. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Ποση υγρασια εχεις στον χωρο σου, και πως το αποθηκευεις? Έχω μόνιμα πάνω το "πουγκί" του, και δε το αποσυνδέω ποτέ. Το σπίτι φτάνει 85% υγρασία τα πρωϊνά, έχει φτάσει και παραπάνω, αλλά δεν έκατσα να κάνω κάποια ηχογράφηση τότε. Υπήρχαν βράδια που είχα σίγουρα 65-70% και το χρησιμοποιούσα κανονικά. Σε φάση, έχω πάθει πλάκα που λες ότι κλείνει, δε το ήξερα καν ότι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Μου εξήγησαν στον Νάκα ότι κάνει μπαίνει μόνο του σε mute mode όταν υπάρχει πολλη υγρασία εσωτερικά. Τους φάνηκε φυσιολογικό. Θα φανεί στην επόμενη ηχογράφηση. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 το βάζεις κάπου δίπλα σε ένα λαμπατέρ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε το βάζεις κάπου δίπλα σε ένα λαμπατέρ Δοκιμάσα την soft λύση. Εάν δω ότι δε λειτουργεί, θα πάω σε πιο extreme λύσεις. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 https://homerecording.com/bbs/threads/rode-nt1-a-woes.364358/ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Περίεργα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Περίεργα πράγματα Τελικά, Μανώλη, δεν ήταν περίεργα τα πράγματα... 24 ώρες πριν αποθηκευσα το μικρόφωνο μέσα στο νάυλον σακούλι, μαζί με τους κρυστάλους, και όλο μέσα στο πουγγί. Δεν το έβαλα σε κάποιο συρτάρι, αλλά το άφησα πάνω στο γραφείο με τον υπολογιστή. Χθες βραδυ το έβγαλα και δούλεψε κανονικά. Σήμερα, το είχα 1 ώρα συνδεδεμένο και δούλευε κανονικά. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να το αποθηκεύω μέσα στο νάυλον, ώστε να μην μπαίνει υγρασία μεσα, και εντός του ναύλον να έχω τους κρυστάλλους ώστε να απορροφούν την υπάρχουσα υγρασία. Το πουγγί είναι για ομορφιά... Θα κάνω κι άλλες δοκιμές επόμενες ημέρες. Εάν μου το ξανακάνει νούμερα, έστω και για δείγμα, επόμενη βδομάδα το επιστρέφω. Η εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα το ξανακάνει. Απλά έπρεπε να ακουλουθήσω τις οδηγίες, εξαρχής, που μιλάνε για αποθήκευση μαζί με κρυστάλλους. Και φυσικά ο τεχνικός του Νάκα είχε απόλυτο δίκιο. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 δεν θέλω να βάλω υποψίες, αλλά ένα search για Mute mode στο νετ δεν έδωσε κάποιο αποτέλεσμα. Μιλάνε για θέματα υγρασίας γενικά, αλλά ίσως αυτή είναι εσωτερική πληροφορία του σέρβις τους. Εχε το στα υπόψη πριν πάρεις αποφάσεις. Ή ψάξε περισσότερο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως 15 χρόνια που έχω το ΝΤ1 χύμα έξω το έχω στη βάση του και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια μένω στο κέντρο της Αθήνας όπου βλέπουμε την υγρασία με το κυαλι. Αλλά και στο Βερολίνο που έχω ένα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, βέβαια εκεί μενω σε altbau με 1 μέτρο πάχος πέτρινο τοίχο και θέρμανση ινφερνο 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση