Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Eγώ πάλι έχω πάθει πλάκα με την H.E.R. Stratocaster (εντελώς παρόμοια κατάσταση με την sultana φαντάζομαι) προς τιμήν άλλης καλλιτέχνιδας που αγνοώ (H.E.R. την αποκαλούν προφανώς) η οποια είναι καπως έτσι. Ναι έχω αδυναμία στις ασημί κιθάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Σουλτανα σιγκνατσουρ και στη θηκη η φενδερ βαζει κ ενα τομο με σαραντα πολιτικες συνταγες απο την Καρδιτσα. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Το μόνο πράγμα το οποίο ΑΜΕΣΑ βάζει οποιονδήποτε περφορμερ στην προσωπική μου μαΒρη λίστα. Αλλά ΑΜΕΣΑ λαιμε χωρίς καν να γίνει δίκη. και jess stone; *Joss Επεξεργασμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 από otto## 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, otto## είπε και jess stone; Joss το λένε το κορίτσι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Joss το λένε το κορίτσι. το ρημάδι το autocorrect του παλιοκινητού καλέ μου ΦΑΣΙΟΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, otto## είπε και jess stone; Ναι. Όλους μηδενοςεκσερουμενου. Το δήθεν είναι δήθεν. Βάλε κάνα παπούτσι κΕρα μου τόσα λεφτά βΓανεις. Επεξεργασμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Ναι. Όλους μηδενοςεκσερουμενου. Το δήθεν είναι δήθεν. και Roxette? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Στο tap dancing πάντως, παίζει να βάζει κάτω ακόμα και τον Νέστορα. Τα έχω μειώσει. Παίζω με 5 όπου το ένα είναι κουρδιστήρι. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, otto## είπε και Roxette? Είπαμε μηδενοςεκσερουμενου. Πώς έκαΜε ο ΤζωνηςοΓουεην με τους Sioux? Έτσι ένα πράμα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Είπαμε μηδενοςεκσερουμενου. Πώς έκαΜε ο ΤζωνηςοΓουεην με τους Sioux? Έτσι ένα πράμα. Σκληρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση