Alex-is Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Μολις παρελαβα τα TASCAM VLX5. Πως τα στρώνω ρε παιδια?????? 8O www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δεν χρειάζονται "στρώσιμο",απλώς για καμιά εβδομάδα μην τα βάλεις τέρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Μολις παρελαβα τα TASCAM VLX5. Πως τα στρώνω ρε παιδια?????? 8O Καλορίζικα φιλαράκο, σε λίγο θα τα πάρω κι εγώ!!! Περιμένω κάτι λεφτάκια και τσουπ θα τα τσιμπήσω. Αν θέλεις στείλε μου σε πμ από πού τα πήρες και πόσο να δω αν τα χω βρει καλά. Και πάλι καλόπαιχτα! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 πιο χαμηλή τιμή από αυτήν; http://www.thomann.de/gr/tascam_vlx5.htm Αν ναι πες μου από που τα πήρες να πάρω κι εγώ! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 απο Thomann τα πηρα κ εγω. 198 euro rulezzzzz!!!! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Οk, έλεγα μήπως τα χες τσιμπήσει από κάπου αλλού. ¶ντε σύντομα θα είμαστε σύντεκνοι Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 αν και σου είχα απαντήσει στην ίδια ερώτησή σου σε πμ τα ξαναλέω εδώ για οποιοδήποτε ενδιαφέρεται... Η συνήθης πρακτική είναι να ξεκινάς σε χαμηλές εντάσεις και σταδιακά να ανεβάζεις σε μέσες στάθμες μέχρι περίπου τις 30 ώρες...(εκτός αν ο κατασκευαστής αναφέρει κάτι διαφορετικό στο manual..) καλό είναι το playlist στο αρχικό στάδιο να μην έχει μεγάλο περιεχόμενο στις χαμηλές συχνότητες και σταδιακά τα κομμάτια που θα παίζεις να γίνονται πιο ρυθμικά... καλό είναι να αναφέρω και τον ροζ θόρυβο (pink noiz) που είναι ένα ακουστικό σήμα που εμπεριεχει ισόποσα συχνότητες από τα 20-20Khz που αποτελούν και το φάσμα της ανθρώπινης ακοής...(αρκετά καλά εκουαλάιζερ δίνουν την δυνατότητα παραγωγής του...) το να τροφοδοτήσεις τα ηχεία σου στο τελικό στάδιο της διαδικασίας του στρωσίματος με αυτόν αντί μουσικής, είναι η ιδανική λύση... από την άλλη και χωρίς αυτόν η δουλειά σου θα γίνει μια χαρά οπότε δεν ανυσηχείς... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 ξερει κανενας μηπως πως θα βγαλω ροζ θορυβο στο wavelab? το ειχα βρει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι πως γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Κάνε κάτι πιο απλό αν έχεις Vst synth. Ψάξε να βρεις που είναι ο Noise osc και επέλεξε το pink. έτοιμος "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 ok thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση