Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

@Spyros Delta πάλι τα δυο σας μόνα στο τραπέζι;?

 

Αυτά και άλλη μισή, τα φάγαμε έξη νοματαίοι.

 

bbq

  • Like 4

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εδώ και 1 μίση μήνα, ξανα γύρισα στις 1000 θερμίδες την ημέρα...και μάλιστα συγκεκριμένες.

Που θα πάει.....δεν θα βγω στη σύνταξη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

@Spyros Delta πάλι τα δυο σας μόνα στο τραπέζι;?

 

 

Οχι, για 7 ατομα.
Ενταξει δεν ηταν υπερβολικα τα ψητα. Απο μια χοιρινη, απο μια σουβλα κοτοπουλο φιλετο με καρυ κλπ ειναι.
Συν 1 1/2 κιλο παιδακια και 10 λουκανικα.
Αλλα εκτος απο αυτα στις φωτο, ειχαμε και τα γυρω γυρω.
Ενα ταψι σπανακοπιτα, ενα τυροπιτα στριφτη, τηγανητες πατατες, σαλατα, τυρια, κι ενα μοσχαρακι αλα κρεμ με μπασματι να υπαρχει.
Μεινανε φυσικα τα μισα. Πηρανε και τα παιδια μαζι τους. Θα φαμε κι αυριο.

 

 

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ερωτηξις: τα λουκάνικα πρέπει να χαράζονται ή μήπως όχι, για να κρατάνε τα ζουμιά τους;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

Ερωτηξις: τα λουκάνικα πρέπει να χαράζονται ή μήπως όχι, για να κρατάνε τα ζουμιά τους;

 

Νομίζω ότι εξαρτάται από τα λΟκάνικα, και τον τρόπο ψησίματος (αργό vs γΛήγορο).

  • Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

Ερωτηξις: τα λουκάνικα πρέπει να χαράζονται ή μήπως όχι, για να κρατάνε τα ζουμιά τους;

 

Εύκολα ξεκινάει "tele vs strat" style σύγκρουση αυτή η ερώτηση :classic_tongue:

 

Πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από το τι υφή γουστάρει ο καθένας.

Το χαράζεις, θα στεγνώσει (όσο).

Δε το χαράζεις, βγαίνει πιο ζουμερό.

 

Παίζει μεγάλο ρόλο όμως και το περίβλημα.

Μου έχει τύχει να ψήσω λουκάνικο με τόσο λεπτό περίβλημα (εννοείται συνθετικό, με πραγματικό έντερο δε μου έχει συμβεί) που με το πρώτο τσίμπημα του πιρουνιού για να το γυρίσω εξεράγη.... οπότε μονόδρομος η μη χάραξη.

 

Εγώ, πάντως, το προτιμώ ζουμερό.

  • Like 1

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου