doubletrouble Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει στην μαγειρική λόγω καραντινας,και δεν μου έχει βγει σε κακο Ανακάλυψα νέες πτυχές του εαυτού μου Χοιρινό κότσι στο φούρνο.Λουκουμι Συνταγή κατα γράμμα του Θεού Ακη https://akispetretzikis.com/el/categories/kreas/choirino-kotsi-me-patates 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, yameth είπε Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Μπράβο... Για πες, για πες... Η οσπριάδα είναι ουσιαστικά ένα μιξ οσπρίων. Κυκλοφορεί και συσκευασμένη (είτε για σούπα είτε για σαλάτα) αλλά μπορεί κάλλιστα να αγοράσει κανείς διάφορες συσκευασίες οσπρίων και να τα ανακατέψει σε ένα βάζο. Φυσικά ανάλογα το μεγαλύτερο όσπριο που υπάρχει στο μιξ μπορεί να χρειάζονται και φούσκωμα ή και όχι. Σε ένα μιξ με γίγαντες τα φουσκώνεις απο βραδύς. Αν έχει μέχρι μαυρομάτικο ή κόκκινο φασόλι τα μαγειρεύεις ανευ φουσκώματος. 1 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, yameth είπε Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Μπράβο... Για πες, για πες... https://www.farmersgirlkitchen.co.uk/make-scotch-broth-like-a-scot/ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για σήμερα το βράδυ (μόνο βράδυ τρώω), κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, με ... ρύζι με κάρυ και καπνιστή πάπρικα, μανιτάρια, μπρόκολο, κρεμμύδι, ντομάτα. Όταν δεν έχω κοτόπουλο με γλυκόξινη, το φτιάχνω ίδιο με φακές, ή μαυρομάτικα και μπαλσάμικο. Κόλαση Επεξεργασμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για σήμερα το βράδυ (μόνο βράδυ τρώω), κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, με ... ρύζι με κάρυ και καπνιστή πάπρικα, μανιτάρια, μπρόκολο, κρεμμύδι, ντομάτα. Όταν δεν έχω κοτόπουλο με γλυκόξινη, το φτιάχνω ίδιο με φακές, ή μαυρομάτικα και μπαλσάμικο. Κόλαση Τούμπανο. Από τα υλικά βέβαια συμπεραίνουμε ότι είσαι στον όγκο. Σε έχει αναλάβει ο @cos_dr? 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, gmoukou είπε Από τα υλικά βέβαια συμπεραίνουμε ότι είσαι στον όγκο. Σε έχει αναλάβει ο @cos_dr? Μου έχει μείνει από όταν έκανα βάρη για πολλά χρόνια (σοβαρά μιλάω). Αλλά πιο πολύ μου αρέσουν συνταγές με λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και ζυμαρικά. Δεν πολυσυμπαθώ τα κρέατα, απεχθάνομαι τις κρέμες γάλακτος, τα βούτυρα, τα τηγανητά, και .... τις σούπες τις τρώω με το πηρούνι. Αν έχει πολύ ζουμί το φαγητό, προσθέτω κάτι να το ρουφήξει. Ακόμα και την φασολάδα την τρώω βελουτέ (λίγα φασόλια με κρεμμύδι, καρότο, πατάτα, και ίσως και πράσο, βρασμένα φυσικά, στο μπλέντερ και ξανά μέσα στην κατσαρόλα να ομογενοποιηθούν με τα υπόλοιπα υλικά την ώρα που αυτά βράζουν), και τις φακές σπιρωτές, σαν το ρύζι. Είμαι ανώμαλος, το ξέρω. Επεξεργασμένο 9 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχουν και αυτοί με δυσπεψία στα όσπρια και μια ωραία λυση είναι να περάσεις π.χ. τα βρασμένα φασόλια στο blender και να γίνουν βελουτέ που λέει κι ο φάσιον. Μμμμμ...σλουρπ! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα........νόστιμο. Αυστηρή διατροφή για να χωράω στα κοστούμια και για τη δουλειά μου. Υδατάνθρακες; Τι ειναι αυτο; Γλυκό πρέπει να έχω να φάω πάνω από 10 χρόνια (βασικό ούτε θυμάμαι πόσος καιρός πέρασε) . Περιμένω να βγω στη σύνταξη. Μόλις βγω στη σύνταξη, το πρώτο έτος θα βάλω (κατά τους πρόχειρους υπολογισμούς μου) 40 κιλά και το δεύτερο θα .....πεθάνω από το φαγητό και το πιωτί. Θα ζήσω 2 χρόνια καλά και δεν θα επιβαρύνω το ασφαλιστικό. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Konstantinos Papadopoulos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Salmon με μουστάρδα και μέλι WoW 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, yameth είπε Υπάρχουν και αυτοί με δυσπεψία στα όσπρια και μια ωραία λυση είναι να περάσεις π.χ. τα βρασμένα φασόλια στο blender και να γίνουν βελουτέ που λέει κι ο φάσιον. Μμμμμ...σλουρπ! Σε όλα τα όσπρια, και ειδικά στις σούπες,το να "μπιμεριασουμε" ελαφρά βοηθάει και στο χυλωμα. Η επένδυση σε ένα beamer αξίζει μια και το αλεΖμα γίνεται γρήγορα και πανεύκολα μέσα στην ίδια την κατσαρόλα. Έξτρα κόλπο από τον SF ειδικά στις ΦΑΚΕΣ που βάζουμε πολλά έξτρα λαχανικά και ειδικά καρότα αλέστε στο multi σχεδόν όλα τα καρότα και την πατάτα και Ρίξτε τα ξανα στην κατσαρόλα, μιλάμε για τρομερό χυλωμα! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις