fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Μεγάλη μαυρομάτικη φακή και πεντανόστιμη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 4:05 ΜΜ, Superfunk είπε γιορτάζω την πρώτη ημέρα από το 2001 που τα..κιλά μου ειναι λιγότερα από τα....εκατοστά του ύψους μου :) Tο να μειώσεις το βάρος σου είναι must, αφεντικό - και όχι κάτι για να υπερηφανευόμαστε Το θέμα είναι το πως θα αυξήσεις το ύψος σου εδω σε θέλω κάβουρα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, odis13 είπε Ειναι κανενας αλλος εδω φαν του σπιτικου τουρσι, της πικλας κλπ? Ναιιιι. Και φτιαχνουμε μαζι και γαυρο μαρινατο (το Ελληνικο σουσι ) 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 κίτρινη φάβα από λαθούρι. Ακόμα δεν έγινε... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Άντε και του χρόνου 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Άντε και του χρόνου Πόσο έχει το κιλό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Άντε και του χρόνου Αν δεν είναι λάσπη το μελομακάρονο, να δαγκώνεις και να στάζουν τα σορόπια από μέσα, δεν μου αρέσει. Και από ότι βλέπω στην γωνία της πιατέλας .... έχει πέσει ήδη χεράκι. Για λέγε λοιπόν, πώς είναι? Επεξεργασμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 και γω λάσπη το θελω. Ξερό μόνο το ισλί με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν δεν είναι λάσπη το μελομακάρονο, να δαγκώνεις και να στάζουν τα σορόπια από μέσα, δεν μου αρέσει. Και από ότι βλέπω στην γωνία της πιατέλας .... έχει πέσει ήδη χεράκι. Για λέγε λοιπόν, πώς είναι? Οχι δεν ειναι λασπη. Κανονικο ειναι. Μελωμενο αλλα σπυρωτο μεσα. Πολλοί σνομπαρουν τον κουραμπιέ αλλά αν πετύχει ο κουραμπιές και δεν ειναι ούτε μπισκότο ούτε λάσπη, και είναι φυσικά με βούτυρο γαλακτος Διβανη που του δίνει τρομερη γευση είναι ισάξιο με το μελομακάρονο. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2021 Να σας μπάσω στο μυστικό των κουραμπιέδων. Οχι πως να τους φτιάξετε σίγουρα... αλλά αν εξαιρέσεις αυτους της Δέσποινας, που τελευταία φορά πήρα προς 26 ευρώ το κιλό και όχι ξανά, είναι κάτι μπουκίτσες της Αλλατίνη που είναι όνειρο, με ροδόνερο. Απο το σουπερ μάρκετ φίλε μου! Το θέμα στον κουραμπιέ είναι το μέγεθος για μένα, καθως επειδή είναι πιο μπελαλίδικες οι μικρές μπουκιές, κάνουν μπιφτέκι size και δεν ξέρεις απο που να δαγκώσεις. Άσε το χαλί... Αμ... το μουστάκι; Τόσο, όσο φίλε μου, δεν είναι για να μην τρως βραδινό! Και φυσικά να έχουν ολόκληρα αμύγδαλα μέσα. ΥΓ Αναζήτησα μόλις, στην Αλλατίνη κουραμπιέδες και δεν τους παράγει πλέον, επίσημα. Κρίμα... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις