fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μύδια με λιγκουίνι σε σάλτσα ντομάτας που έχει μέσα και πιπεριές φλωρίνης, μελιτζάνα, φρέσκο βασιλικό (και καπνιστή πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά και τζίντζερ), σβησμένα με ούζο φυσικά. Από πάνω θα προστεθεί τριμμένη παρμεζάνα. Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μύδια με λιγκουίνι σε σάλτσα ντομάτας που έχει μέσα και πιπεριές φλωρίνης, μελιτζάνα, φρέσκο βασιλικό (και καπνιστή πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά και τζίντζερ), σβησμένα με ούζο φυσικά. Από πάνω θα προστεθεί τριμμένη παρμεζάνα. Κόλαση! Δώσε ακριβείς αναλογίες υλικών, ζούλεψα! "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Έλεος @gmoukou @Superfunk @fusiongtr. Δεν μας αφήνετε ν'αγιάσουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Περισσεψε φάβα από χθες και ως γνωστόν η φάβα θέλει πΣαρι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Superfunk είπε Δεν έχω συγκεκριμένη συνταγή, το σταθερό είναι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι το οποίο το αφήνω 20 λεπτά μέσα σε 2 κουταλιές ξύδι και αλάτι, μετά βάζω ότι έχει στο....ψυγείο από λαχανικά, σήμερα είχα ραπανάκια και λαχανάκια Βρυξελλών από τα χτες :). Μετά προσθέτω στα κρεμμύδια μουστάρδα, 1 κουταλια του γλυκού μαγιονεζα,σιρατσα,1,5 γεματη κουταλιά της σούπας γιαούρτι ,λίγη καπνιστή πάπρικα και μπόλικο πιπέρι και ανακατεύω. Αδειάζω μετά δύο κονσέρβες τόνου σε νερό (τις στραγγίζω πρώτα) ,ελαιόλαδο, λεμόνι,λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι και ανακατεύω πολύ καλά με το χέρι, φορώντας γάντι. Πολύ σημαντικό να μείνει στο ψυγείο για 2 ώρες για να δεσουν οι γεύσεις. Που και να ειχες δηλαδη..... Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Μπερκετιπραμα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Ψαρονέφρι μανιτάρια αλά κρεμ 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γρηγορη τονοσαλατα για lunch σημερα, γιατι ζηλεψα απο τη χτεσινη. Αν υπαρχει χρονος αργοτερα ή αυριο θα γινει μια σπανακοπιτα, με σπιτικο τυρι paneer/ricotta-ish γιατι ειχε τελειωσει η φετα στο μινιμαρκετ και εχω περιεργεια να δω πως θα βγει... 26 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ψαρονέφρι μανιτάρια αλά κρεμ Το σερβιρεις πανω απο ταλιατελες με λιγο τριμμενο κεφαλοτυρι και ψιλοκομμενο μαιδανο - θανατος! Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2021 από odis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Φακή ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, gmoukou είπε Δώσε ακριβείς αναλογίες υλικών, ζούλεψα! Εύκολο και γρήγορο είναι. Ψιλοκόβεις ένα μεγάλο κρεμμύδι και σκόρδο και τα σωτάρεις σε μια ρηχή κατσαρόλα (πλακερό το λέω) ή βαθύ τηγάνι. Προσθέτεις 1-2 πιπεριές φλωρίνης και μια μελιτζάνα όλα ψιλοκομμένα, καπνιστή πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά, πιπέρι και αλάτι, και τα αφήνεις λίγο να μαραθούν. Προσθέτεις μια μεγάλη κουταλιά της σούπας πελτέ, ανακατεύεις να καεί λίγο ο πελτές, και συμπληρώνεις χυμό ντομάτας (φρέσκο ή συμπυκνωμένο) με λίγο νερό. Σκεπάζεις και αφήνεις να δέσει η σάλτσα. Μόλις έχει πιεί τα πολλά υγρά, πετάς μέσα μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, και ούζο (ένα ουζοπότηρο) και αφήνεις να εξατμιστεί. Πετάς μέσα 600-700 γραμμάρια μύδια ψύχα (χρησιμοποίησα κατεψυγμένα). Τα μύδια δεν θέλουν πολύ, 4-5 λεπτά θέλουν, γι' αυτό τα βάζουμε στο τέλος. Ενώ κάνεις αυτά, βράζεις ένα πακέτο λιγκουίνι σε άλλη κατσαρόλα, περίπου για 2/3 του χρόνου που γράφει η συσκευασία. Όταν είναι έτοιμα, ρίχνεις λίγο από το ζουμί της κατσαρόλας που βράζουν τα λιγκουίνι στο πλακερό με την σάλτσα και τα μύδια, και προσθέτεις τα λιγκουίνι από την κατσαρόλα κατ' ευθείαν μέσα στο πλακερό. Λίγο ανακάτεμα, και σε λίγο πιάνεις παραμάσχαλα το μπουκάλι με το ούζο και το πίνεις, γιατί σου έχει σπάσει η μύτη περιμένοντας. Σερβίρεις με τριμμένη παρμεζάνα, κάνεις τον σταυρό σου, ορμάς, και όποιον πάρει ο χάρος. 56 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ψαρονέφρι μανιτάρια αλά κρεμ Ωραίος. Κι εσύ ψάρι σαν τον ΣΦ σήμερα? Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr 2 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις