Nestoras Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε 25 50άρες με 55άρες πήγαινε το πράγμα, περίπου 1,5 ώρα. Μπράβο ρε θηρίο, είμαι μέγας θαυμαστής σου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Nestoras είπε Μπράβο ρε θηρίο, είμαι μέγας θαυμαστής σου. 43 λεπτά πριν, Superfunk είπε Είπαμε milf city αλλά οχι και έτσι ρε φιλωΟυζ. Πέθανα. Δεν υπήρχε γιανέκα από κάτω να ξέραιται πάντος. Επεξεργασμένο 18 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πέθανα. Δεν υπήρχε γιανέκα από κάτω να ξέραιται πάντος. Αυτό είναι το χέρι σου; 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αυτό είναι το χέρι σου; Όταν έκανα βάρη κάπως έτσι ήταν. Αλλά όλα αυτά είναι τόσο παλιά, που τα θυμάμαι σαν όνειρο. Τώρα έχω six pack ..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 τραχανά χωριάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Μύδια ψίχα με ρύζι.Γρήγορο και νόστιμο. Και πάντα,φέτα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, Αετός είπε Μύδια ψίχα με ρύζι.Γρήγορο και νόστιμο. Και πάντα,φέτα! Άψογος. Από βδομάδα, θα παίξω κι εγώ μύδια με λιγκουίνι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Άψογος. Από βδομάδα, θα παίξω κι εγώ μύδια με λιγκουίνι. Ωραία και με τα λιγκουίνι, Στράτο. Εγώ, τα σβήνω με ούζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Αετός είπε Εγώ, τα σβήνω με ούζο. Δεν το συζητώ, εννοείται .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Αετός είπε Ωραία και με τα λιγκουίνι, Στράτο. Εγώ, τα σβήνω με ούζο. εγώ τα σβήνω από τη λίστα γενικώς. είμαι σε "δίαιτα" εδώ και καμιά βδομάδα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις